Sedacengiz Ceyduygu 😂😂 aynen sürekli ortada çoçukların oyuncakları getirdiği gibi oradan oraya taşıyoruö😂😂
Ceyduygu Sedacengiz Ay ne tatlisin 😀 bende gidip gelip dolabina bakiyorum seviyorum uzaktan esimede elli kere gösterdim dolabi adam yıldı artik gördüm hayatim cok güzel hersey diyo sabirla 😂😂
Ceyduygu ZeykemKaya Valla canim ben beyazlari ayri yikadim renklileri ayri yikadim yelegi hirkayi falanda ayri yikadim onlar örme olduğu icin zarar görmesin dedim
ZeykemKaya Ceyduygu anlasılan ılk etapda deterjanı bıtırcez😁 bıkere de yıkarım dıye az almısdım roxy sabun tozu aldm bıraz daha alayım bari
Ceyduygu ZeykemKaya Valla ben suan oyle yaptim hevesliyim diye ama her seferinde boyle ugrasirmiyim bilmiyorum 😂
ZeykemKaya Ceyduygu ımkansız bılere ütülemeyı unut bıle🤣 hep yıkancakda onemlı olan kuruması benımde kafamı o karıstırıtor onlar kuruyana kdr cocuk oburlerınıde batırırsa nasıl yetıstırcez😂
Pasaannesi Ceyduygu 32 de hazırladım şimdi 36+3 haftalığım geçen gün acil hastaneye gittim eğer hazırlamamış olsaydım kalırdım öyle ortada 🙄
Ceyduygu ZeykemKaya Bende onu düşünüyorum ya hergün camasir yikamak zorunda da kalabiliriz gözümde büyümüyo degil 😂
Duruannesi Ceyduygu 35. Haftadayım benim de herşeyi hazır bi valize koymadım sanki toz olur gibi geldi 😂 herşeyi istifledim dolapta alıp valize koymak kaldı onu da yaparız bakalım allah büyük 😂
Duruannesi Ceyduygu ay bilmiyorum ki işte bi türlü koyamadım son dakika hepsini valize atıp gidicem herhalde
1987gokce ZeykemKaya yunleri yelekleri kışın başında yıka canım ben öyle yapıcam. Hem tozlanir yeniden yıkamak lazım olur vs boşver şimdi elindekileri yıka kaldır çıksın aradan.