Ceyduygu Kızlar 31 haftalık olduk kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi ağırlaşmadan halledeyim dedim ama çantayı ne zaman hazırlasam bilemedim. Siz ne zaman hazırladınız? Suan erken mi sizce?
MTKutay Ceyduygu Ben bugün 38 haftalık oldum ve geçen hafta hazırladım çantamı tabiki içine girecek seyleri önceden almıştım. Sadcee yerleştirmeyi 37. Hafta yaptim
ZeykemKaya Ceyduygu ay bende 3- haftalıgım bende mı yıkasam daha beklıyordum 😬 bence hazırla bende 2 hafta ıcınde yıkayıp utulıcem arrk
Ceyduygu MTKutay Birazda Allah korusun bi riskim yok ama erken dogum falan olur diye korkuyorum hazir olsun diyorum. Ilk gebeligim olduğu icin tecrübesizim 😊
Minikyigitali Ben 33 haftalıkken hazırlamıştım şimdi 35+3 haftalığız şuan olsa zor yapardım yani git gide ağırlaşıyoruz havalar zaten sıcak adamı bunaltıyo eğer çantaya koyacakların tamamsa hazırla köşede dursun son zamanlara bırakma canım
Ceyduygu Minikyigitali Yok canim alicam iste o yüzden agirlasmadan hazir havalarda bu ara serinken cikip alip cantami hazirlayayim diyorum
Minikyigitali Ceyduygu Hiç erken değil o zaman, zaten alıyım yıkıyım ütüleyim derken zaman geçiyo canım
BurcuErdinapra Ne olacağımız hiç belli olmuyo arkadaşlar ben 30. haftamı işliyorum rahim ağzı 3 cm dedi 2.5 bizim için sınır zaten dedi doktor yatıyorum evde ve çantayı hazırlamadım hazırlamayı düşünüyorum yavaş yavaş . Erken diye düşünme hazır olsun elinin altında gecede gündüzde alır çıkarsın.
Arasinannesi Ben 34 de hazırladım çantamı. Odası vs herşeyi hazır. Sadece yatağını oğlumu eve getirdiğimiz gün yapacağız allah'ın izniyle.
Ceyduygu ZeykemKaya Bende yıka ben simdiden yikayip utuledim utulerken uzun süre ayakta kaldigim icin belim cok ağrıdı daha fazla agirlasmadan sende yap bence
OktayEsenglBa Ceyduygu bence ne kadar erken o kadar iyi insan oturup kalkamıyor 35 haftalikken hazırladım belim cok agrimisti ne olur ne olmaz hazırlarım rahatladım bende
Ceyduygu OktayEsenglBa Evet en iyisi bende hazirlayayim. Hersey hazir zaten sadecw çantanin icine alacaklarim var o kadar diger kiyafetlerini yikadim utuledim