mavi_kus Gulosew hekim çalışma cetvellerini takip edebilirsiniz hastanenin kendi sitelerinden 14 gün önce falan açılıyor randevu
Gulosew Haticenur31 benim doktorum aylin hanım, cok memnunum. Onun dışında diğer doktorlar hakkında pek bir bilgim yok, diğerlerine hiç muayene olmadım 😊
Haticenur31 Gulosew anladım canım bende ilk defa gidicem oraya ama tedirginim ilgileri nasıl diye zeynep hafize öztürk inala aldım ama nasıl olur bilmiyorum ☺️
SeymaAtes Gulosew merhaba ben de bu randevumu aylin hanıma aldım en başından beri melike hanıma gidiyordum ona açılmadı ya da ben yetişemedim. 36 +1 haftalık olduk aylin hanım nasıl biraz bilgilendirir misiniz çatı muayenesi vs yapıyor mu?
Gulosew Haticenur31 inşallah memnun kalırsın 🌸 aylin hanımın randevusu ilk yarım saat içinde bitiyor maalesef denk getirmek çok zor
mavi_kus Gulosew internette hastanenin kendi web sitesinde bulabilirsiniz mesela 24 ünde ki sandevu 16 gün önce falan açılıyor mhrs de
Gulosew mavi_kus evet onu biliyorum tesekkür ederim, ama hergün bir sonraki 15.günün randevusu açılması gerekirken coğu zaman randevu açılmıyor
Gulosew SeymaAtes ilgili bir doktor, her sorulan soruya sıkılmadan cevap veriyor. Çatı muayenesi yapmıyor, doğum zamanı bakacağını söyledi 😊