Zezeeeyyldrm sumeyraballl ben boş gebelik yaşadım sonradan test yaptım pıhtılaşmam çıktı şuan hamileyim iğne kullanıyorum çok şükür
Kameronur sumeyraballl ben boş gebelik yaşadım 2 ay sonra hamile kaldım oğlum şuan 1.5 yaşında tekrar hamileyim
yamacinannesii sumeyraballl şu anlık sağlıklı ilk 2 sene önce boş gebelik yaşamıştım 8.haftada düşük oldu kürtajsız şimdi 13 haftalık hamileyim Allaha şükür bir problem yok
Adaa8905 Zezeeeyyldrm Boş gebelik pihtilasmadan mi olurmuş canım bende Aralık’ta kürtaj oldum boş gebelikten şuan 5+3haftalik 5.haftada kan pıhtılaşmasindan oskapar başladım içimde yine korku var aynı olacak diye
sumeyraballl yamacinannesii inşAllah benm de öyle olur bende 9+3 de kürtaj oldum geçen sene aralığın 24 ünde
Haticetalan Zezeeeyyldrm bnde kullanıyorum da oksapar doğuma kadar bakalım hatta doğumdan sonra bile🥰 sağlıkla gelsinler miniklerimiz cinsiyet belli mi❤
Canerkan1 sumeyraballl ben varım canım boş gebelikten kürtaj oldum iki adet sonra yine hamileyim 17 haftalık olduk bile şükür