Gokyuzum1 Kızlar merhaba, salı günü kan verdim beta 57 çıkmıştı bugun tekrar verdim ve 49 çıktı adette olmuyorum kasıklarım da ara ara sancı oluyor sizce sorun nedir dra bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum
momlove1 Gokyuzum1 doktorun en dogru bilgiyi verir diye düşünüyorum hıc bilgim yok üstte dursun diye yazıyorumda olumsuz yorumlar cok olur canınızı sıkmayın bence direk doktor ile görüşün
plakayerli Gokyuzum1 eğer dış gebelikse o kadar beklemeniz tehlikeli olur. Peki iki ölçüm de aynı laboratuvarda mı yapıldı. Düşmesi sağlıksız olduğunu gösteriyor ama acil müdahele de gerekiyor olabilir bence beklemeyin devletin aciline gidin derim
Omay0707 Yarın tekrar kan ver düşüşteyse kimyasal grbelik 15lere düştügünde kanama başlıyor benim öyle olmuştu
Gokyuzum1 plakayerli evet ikisi de aynı yerde yapıldı ve adet gecikmesinin üzerinden 17 gün geçti (şubat ayında düşük yaptım)
Meryemce92 Gokyuzum1 Kimyasal gebelikte düşüş oluyor. Bende geçen yıl martta kimyasal yaşadım. https://resimyukle.io/r/VcANsEbUZL 1 nisan da verdiğimde 82 küsürdü ertesi gün kanama başladı 6 nisanda bir daha verdim yani kanamanın 5 inci gününde 4 e inmişti.
Mavi34 Gokyuzum1 bera değerin gün aşırı bakıldığında 2 katı civarına çıkmıyorsa sağlıklı bir gebelik değil-dir üzgünüm. Tekrar baktır gönlünce olsun ins