Kghkflfk Uykum var ama uyuyamıyorum 22. Haftam sizdede böyle mi gece sabaha karşı uyanıyorum bi türlğ rahat edemiyorum şuandada uykusuzluktan gözlerim yanıyo ama uyuyamıyorum
Muratnannesi Kghkflfk ahhh ahhhh bende öyleyim. Uyku gözümden akıyor ama uyuyamıyorum sabaha karşı anca. Bir kaç kez sıcak duş alıp yattım sanki biraz faydası oldu gibi
2525_zyno Kghkflfkcnm ben daha yeniyim ama İnan Kıvranıyorum sabaha kadr üstlk Bi bebişimde var saolsun Öyle böyle sabah ediyorum oyüzden normldir yani
busrazkt Kghkflfk 25. Haftamdayım ben de haftalardır aynı durumdan muzdaribim😕 gece rahat 5-6 kere uyanıyorum. Şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda napacağız bakalım 🙂
Muratnannesi Kghkflfk hormonlardanmış.3 gün önce gittim doktora söyledim uyuyamıyorum elim ayapım yanıyor dönüp duruyorum yatakda diye hepsi hormonlardan diyor ama ilk hamileliğimde böyle bişey yoktu. Bu hamilekiğim çok zor geçiyor
Kghkflfk Muratnannesi sağa yatıyorm rahat edemiyorum sola yatıyorum nefes alamıyorum sırf üstü yatıyorm bebek rahat etmiyo napcam bilmiyorum
Muratnannesi Kghkflfk aynı durumdayız emin ol. 25 haftalık jhamileyim karnım 8 aylık kadar büyük hiçbir şekilde rahatım yok. Hele akşamları sanki karnım patlayacak gibi geriliyor
Muratnannesi Kghkflfk sabır edicez kuzum yapcak bişey yok. İlk hamileliğim o kadar güzeldi ki hiç böle bişey yaşamadım