Naz_01 Yasinimm benim kadar limon ve limonata tüketen olmamıştır sanırım.çok şükür bi problemimiz yok.doktorum da zararlı içme yeme demedi
Jewerly Yasinimm doktora ne gibi bir zarari var diye sormayip burada sorarak insanları tedirgin etmek neden peki :) doktor neyi yasaklar ne hakkinda konusursa detaylı bilgi istemek sizin hakkınız,sorunuz ogreniniz, bizi de aydinlatiniz :)
ratatosk Yasinimm limon tansiyonu düşürür hamilelikte de gebelik tansiyonu durumu dışında genelde düşük olur benim bildiğim bir zararı bu olabilir ama başka bişi varsa tabi bilemiyorum merak ettim valla bi daha ki gidişimde sorayım ben de dr a sıcaklarda en sevdiğim şeydir limonata ferah ferah
Saniss Yasinimm valla havalar sıcakladı kola fanta çok tüketemediğimden evde kendim yapıp içiyorum ne yapayım rahatlatıyor 🤭🤭dışarıdaki market ürünü ev yapımı gibi olmadığından belki zararlı demiştir ya🙏🏻
Kghkflfk Minikpandam1 çok fazla kaloriliymiş banada söylemişti doktor sıkma portakal içme portakalın kendisini ye demişti
Saniss Kghkflfk bir gün önce 2portakal1limon güzelce yıkadım kabuklarını alacalı soydum sonra onları küçük küçük dilimleyip buzdolabı poşetinde buzluğa koydum. Ertesi gün çıkardım biraz donu saldı robotttan geçirdim hepsini. Sonra bi leğene koyup içinede 1 litre kadar soğuk su koydum öylece yarım saat kırk dk beklettim buzdolabında. Sonra içine 4-5 yemek kaşığı şeker atıp iyice karıştırdım tabi damak tadına göre şeker azalıp coğalabilir ama tadı normaldi karıştırma işlemi bittikten sonra koyacağım şişeye suyun içindeki tortuları süzerek koydum içinede bi kaç yaprak taze nane koydum afiyet olsun🙈🙈
Minikpandam1 Kghkflfk aman kalori ise bir şey olmaz zararlı olmasında zaten bulantılar yüzünden yemek yiyemiyorum limonata portakal suyu ile besleniyorum