Denizyildizii Merhaba kızlar sizin evinizdede karınca varmı. Havalar ısınca cıkmaya başladılar. Nasıl kaçırabilirim bi öneriniz varmı öldürmek istemiyorum ama süpürge falan yaparkan çekiyorum mecbur üzüluyorum sonra😟
3MelekAnnesi3 Denizyildizii benim evimde hiç olmazdı ta oglum elinde bişeyler yiyip dökmeye baslayana kadar baktım bir yerlerden geliyorlar önce evi bastan asagı temizledim mecbur görüdgümü süpürge ile cektirdim daha sonra sirkeli suyla her yeri sildim birde bazı köşelere sirke suyu damlattım silmedim öyle durdu o kokuya bida gelmediler
ratatosk Denizyildizii dayım annemin evi için eczaneden beyaz kireç gibi bi ilaç almıştı karıncaların giriş yerlerini bulup onu sürdüler kokusundan mıdır nedir bilemiyorum ama bi daha girmediler
Demir06 Denizyildizii bi kaç kez pencere önleri kapı önleri mutfak giderlerinin yakınlarına,çıktıkları yerleri tahmin edebiliyorsanız oralara dökün,benimde öyleydi bir daha gelmediler
Dilekcnkn Denizyildizii Valla bende çok üzülüyorum aslında yoktu bizim iki oğlum var malum ne kadar söylesemde dinlemiyorlar televizyon var diye ne bulurlarsa oturma odasına geliyor karıncalar kışa hazırlık yapıyorlar bizim evde ama evi temizlerken mecburen alıyorum 😞😞
07-02-2019 Denizyildizii ay bızdede 4 senedir ilk defa war bu sene gıtmıyorlrda bende care bulamadım daha
busrazkt Denizyildizii ilaçsız malesef durmuyor karıncalar. Tarçın limon her şeyi kullandım gitmeleri için hiç bi şekilde kurtulamadım. Marketten aldığımız sprey ilaç sayesinde kurtulabildim en sonunda. İnsan vicdan yapıyor ama malesef önüne geçmedikçe çoğalıyorlar 😕
Mom089 Denizyildizii allah bu karıncaları nasıl biliyorsa öyle yapsın. bıktım hepsinden. ilacı sıktıklarım ölüyor. sonra akrabaları geliyor öc alır gibi evimde çoğalıyor. ramazan mübarek gün kendilerini öldürtüyorlar bezdim.