Mucizebebegimm123 Merhaba arkadaşlar dogum yapali 2 ay oldu. Ve dogumdan beri kabizlik sorunu yaşıyorum. Emziriyorum acaba onunla bi ilgisi varmi ? Bana bitki çayları onerebilirmisiniz. Emziriyorum diye hangi bitki çaylarını içebilirim bilmiyorum
Ozge0200 Mucizebebegimm123 canım Kays’ı çayı ve kefir günlük iç hiç bir zararı yok ben hamileyim kullanıyorum benim ileri derece hemoroidim var birde çok dikkat et su çok iç birde kara kaysı normal Kays’ı incir kara üzüm bunları biraz suyla şeker koyup kaynat bilendırdan geçir 4 5 kaşık ye tek faydasını gördüğüm bu hemdr süt yapar
Meva21 Mucizebebegimm123 canim annem 10 yıl once dogum yaptı sezeryan o gün bu gündür halen kabızlık çekiyor dogum sonrası gazi çıkmamış ondan diyor annem ilac kullanıyor ama çözüm olmuyor
Mucizebebegimm123 Ozge0200 bunu deneyecem canm teşekkür ederim. Bende demi hemoroid var acaba afedersin kabiz olduğumda ikindigimda kanamam oluyor. Bu onun belirtisimi yoksa kabizliktan cok ikindigim icinmi bilemedim
Ozge0200 Mucizebebegimm123 evet bende de var artık ameliyatlık ilaç fayda etmiyor çok kötü ağrısı var anlatamam yani bunu kanaması iyi kanamasa daha kötü iç hemoroid var sanırım sizin yada kabızlıktan çatlak olmuştur aman kabız olmamaya bak çok çekersin kuzum
Mucizebebegimm123 Ozge0200 cok geçmis olsun canim. Bende hiç öyle bi sorun yoktu hamileligimde arada bir kabiz olurdum. Dogum yaptim yapali hep kabizlik sorunu yaşıyorum.2 aydır cok çekiyorum bu sorundan. Emziriyorum diyede bütün bitki çaylarını kullanamıyorum o yuzdsn burda soruyum dedm
Ozge0200 Mucizebebegimm123 çok sağol evet kullanamıyoruz her şeyi işte ama dediklerimin zararı yok faydası var inş fayda görürsün canım 🙏🏻
Mucizebebegimm123 Meva21 ya öylemi bende dogumdan sonra hemen gaz cikaramamistim. Lavman yaptıktan sonra cilarabildim acaba o yüzden mi