HilalGuler Yarın doğuma gidiyorum. Çok korkuyorum sürekli ağlıyorum. Eşimdende destek görmeyince iyice huzursuzlaşıp aksileşiyorum. Mal gibi ortada dolanıyor, ne yapacağımı bilmiyorum.
Burcuckmk HilalGuler sakin ol canim mubarek gecede bol bol dua et allah yardimcin olacaktir merak etme hayirlisiyla bebeğine kavuşacağını kokusunu içine çekeceğini düşün hatta git camasirlarini kokla cok iyi geliyor insana Eşinle otur konuş seni anlıcaktir merak etme
Mom789 HilalGuler kiz korksanda doğacak sal gitsin kendini ya 😂 hem ne güzel rahatlicaksin gobusun gidecek,eve ciyak ciyak bi ses gelecek bence bunları düşünmek korkuyu alıp eğlenceli hale sokuyor bana kalsa simdi doguracam yeter
Beyzan HilalGuler o da başına ne gelecek bilmiyor seni anlamasıni bekleme çünkü onun da kendi kaygıları var. Senin heyecanli olman çok normal güzel şeyler düşün bebeginin kıyafetlerini ser ortaya kokla hem sütünün inmesi kolaylasir hem de psikolojine iyi gelir hurma ye dinlen müzik dinle yıllar sonra bugünü güzel hatırlayacak şeyler yapmaya bak. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah 🌸
Tuba04 HilalGuler benim de çok az kaldı bende korkup ağlıyorum nasıl çıkartacam diye ama akışa bırakmaktan başka çaremiz yok ağlasakta korksakta o bebek doğacak belki o ortama girince yanımızdakilerden cesaret bulacağınız bildiğimiz tüm duaları okuyup gitmek en iyisi elden başka birşey gelmez
Mom789 Burcuckmk bebeğin kokusu olmadan eşyalarını koklayan bir ben değilmişim ay ahahahh kimseyede demiyordum manyakmisin sen der diye 🙈😂
Burcuckmk HilalGuler bence gözyaşlarını bebeşinle kavuştuğun ana sakla canim strese girmen korkman cok normal başına ne gelcek kestiremiyorsun ama yorma kendini simdiden
Msydn6 HilalGuler 🤭 Ayh ilahi kız güldürdün beni istemsizce mal gibi ortada dolanma lafına🤭😁 canım şuan doğum psikolojisine girdin normal bu sen ister istemez heyecana huzursuzluğa kapılınca etrafındakilerin hal ve hareketleri sakin oluşu haliyle batar sana ama buda normal onlarda senin gibi telaşa kapılsa daha çok etkilenir korkarsın gereksiz yere hiç korkma ve telaşa da kapılma içinde kalacak değilya 🙈 yarın bu saatlerde bebişini kucağına almış olursun inşallah bunları düşün ve şuanın keyfini çıkar bence 😌🥰 ne eşini huzursuz et ne de kendini aynı bedende son saatler bir bakmışsın doğurmuşsun kurtulmuşsun saatler günler geçmiş bile o zaman geriye dönüp düşündüğünde boşa evham yapmışım dersin o yüzden güzel düşün bebişine odaklan sakin kal böyle yaparak zorlaştırma 🤗 Allah sağlıkla kurtarsın inşallah🌸