Hazeleyes_ Merhabalar arkadaşlar, elbise arıyorum böyle kısa kollu ama bilek boyunda elbise şimdi bakıyorum hep diz üstü yada diz altı midi boy var ben bilek boyu bulamadım varsa aldıgınız yerler netten bende bakıp almak istiyorum.
Krizantem_ Hazeleyes_ Bilek boy trendyolmilla da var canım hamile elbisesi olarak geçmiyor ama 1 beden büyük alırsan sorun olmaz.ben hamilelik öncesinde aldığım elbiseleri giyiyorum hala 35 haftaligim. Göbeğin çok yoksa kendi bedenini de alabilirsin.
BlueButterfly Hazeleyes_ bence kendiniz gidip bakın lcw de güzel seyler vardı kot elbise falan tam tarif ettiğiniz gibi
Hazeleyes_ Deniz59 bende bulamadım hiç böyle , hamilel elbisesi , hem daha rahat hem yaz gelio iyi olur
Deniz59 Hazeleyes_ mağazalarda kapalı internette doğru düzgün bişey yok bayramdan sonra inşallah açılırda gidip bakarım pantolonla terleriz sıcakta 😁
Minikkuss Hazeleyes_ hamile elbisesi olarak değilde büyük beden elbise bakın . Ben normalde s beden giyiyorum . Hamileyken m veya l beden alıyorum . Hem çeşit fazla oluyor ..