Sahirenur Öncelikle herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, kızlar yumurtlama günü mü daha önemli çatlama günü mü 2 aydır göremediğim yumurtlamayı dün gördüm ve bugün de yumurtlama var daha çatlamadı yumurtam . https://resimyukle.io/r/zsM7pooJCK
Mavi34 Sahirenur ılginç olmuş önce siliklesmis sonra koyularmış sen ihtimale karşı değerlendirmeye başla tekrar çatlama gördüğün günleride em azından gün aşırı degerlendir
tontirik @Sahirenur çatlama sorununuz var mı? Varsa havuç yiyin bol bol. Çatlamasına yardım eder. Bu günleri de değerlendirin🌸 Dün, bugün, yarın. Çatlamayı görene kadar değerlendirin. Çatlama gününüde tabi. Hatta 1 gün sonrasını da
Sahirenur Mavi34 dün malesef değerlendirmedik canım o yüzden tedirginleştim inşallah bugün ve yarın yumurtlama, çatlama denk getiririz 🙏🏻
tontirik @Sahirenur bu arada hamile olmadığınızdan da emin misiniz? Bende yumurtlama var sanıp test yapmıştım çok koyu çıkıyordu hamileymişim. Sizin de 3 testiniz hep çok koyu.
Sahirenur tontirik 2 ay içinde en az 5 defa gebelik testi yaptım diyebilirim 🌝 malesef gebelik yok yumurtlayıda yeni görüyorum..
tontirik @Sahirenur bende de pko vardı. Benimde yumurtlamam 2 gün sürdü havuç yedim ertesi gün çatladı. Sen bekle. 3. Gün de yumurtlama olursa o gün yersin. Şimdi yeme 😊
Sahirenur tontirik tamam dır çatlarımdan sonra ☺️ Soğan kürünü uyguladın mı hiç bi aralar onu 15 gün içmiştim 2 ay düzenli adet olmuştum , çocuk düşündüğümüz için devam ettiremedim döngü gene bozuldu ama faydası çok onunda
tontirik @Sahirenur benim gibisin demek ki. Bende 2 ay yumurtlama görmeyip diğer 2 ayda görmüştüm ve 2. De hamile kaldım çok şükür. Darısı başına. Sakın stres yapma. Ben ilk yumurtlamada çok stres yaptım ilkti ya. Sonra adet oldum 6 gün sonra. Erkenden oldum yani strese bağlıyorum bu durumu. Sen yapma 🌸😊
Sahirenur tontirik keşke .. 2 yıla yakın oldu evlendiğim , bendeki pco dışında ne eşimde ne de bende bi sıkıntı yok , artık yıl ilerledikçe insan daha bi stresli oluyor 😔 niye olmuyor diye