Mucizem50 Merhaba ellerim surekli uyayinca uyusuyo ama gecmiyor bi turlu yasayan varmi iki gundur hic oynatamiyorum
midekoruyucu Mucizem50 bende de olmaya başladı iyice çoğaldı 31 haftalığız biz siz kaç haftalık oldunuz? Zaman ilerledikçe dolaşımla ilgili sorunlar oluyor diye düşündüm kendi kendime
Hilalsnl Mucizem50 merhaba bende de aynı durum oluyor öyle olunca avuçlarımı sıkıca açıp açıp kapatıyorum bir kaç saniye içinde kan dolaşımı normale dönüyor ve rahatlıyor
MDT Mucizem50 bir hafta kadar önce benim de bileklerimden baş parmağıma doğru sinir sıkışması gibi uyuşma oluyordu. Bütün koluma yayılıyordu zaman zaman.bir kaç gün sürdü sonra kendiliğinden geçti. 🤷🏻♀️
Kubrakuckk Mucizem50 Gebelikte olabiliyor benimde oldu doktorum karpal tünel sendromu gebelikte olabiliyor korkulacak birşey değil demişti. Benim sadece sağ elim oluyor mesela bayağı hissetmiyorum ama doğumdan sonra gecicek İnsaAllah🙏☺️
midekoruyucu Mucizem50 doktorunuza sorun yine de içiniz rahatlasın 🥰 ellerdeki uyuşukluğun hamilelik döneminde karpal tünel sendromu olabileceğinden kaynaklı olduğunu duymuştum, belki onunla alakalıdır 🤷🏻♀️
midekoruyucu Mucizem50 valla ne kadar acısa da ben kendimce elimi yumruk yapıp hareket ettirmeye çalışıyorum kendiliğinden geçiyor 🤷🏻♀️
Aycanmbenim Ödemden dolayı sinir sıkışması oluyor canlar karpal tünel sendromu yani.. benimde öyle haftalardır sabahları kemiklerim bile ağrıyor. Doğumdan sonra normale döner diye umuyorum
Minik1portakal Mucizem50 bende de aynı sorun var 33. Haftadayız sabah uyanır uyanmaz soğuk suyun altına tutuyorum kollarımı uyuşukluk geçiyo deneyebilirsiniz belki faydası olur 🤗