Gonciii Armindia 28 haftalıkken 1250 kilo boy 35-36 cm di. Şuan 29+4 üz bizde hemen hemen aynı kilodayızdır ve doktorumuz da herşeyin çok iyi olduğunu söylemişti. Endişelenmene gerek yok bundan sonra daha hızlı kilo almaya başlayacaklar inşallah ☺️
Armindia Gonciii Evet aynıymışız inşallah normal bir kilo sağlıklı olsunlarda yeter teşekkür ederim 🤗
Burcinasaftahir Armindia FL mesela 50mm yaziyosa onu cm donusturuyoruz onuda 10 a bolerek yapiyoruz 5 cm oluyor boyunu bulmak icinde 7 ile carpiyoruz 35 cm ortalama bebek boyumuz.
midekoruyucu Armindia ahahahah 😂 valla ben herşeyi yiyorum eşim gene yemiyosun diyo 😂 kendi çok şişman istiyo ki ben de iyice şişip dombili olayım 😂
Husnenisa Armindia ben 30 da gittim 1500 tu doktorum hiçbişey demedi kilosu az yâda çok diye banada az geldi ama önemli olan saglik tabi
Mom080 Meralrabiamhmt ona dair bir şey diyemem ama eşim ve bende uzunuz bir de kalsiyum çok tüketiyorum onunla etkisi var sanırım
aycanasel Armindia bizde en son 27+1 de gittik 1050 gr normal dedi biz bilemeyiz tabi ama bence seninkide normal. Hem anormal bir durum olsa doktorun bunu senden saklayamaz mutlaka bir takviye verirdi bebisin sagligi icin diye düşünüyorum.
Gull_94 Armindia 29+2 de 1800 kg mıs fl yı 7 ıle carpıp boyu hesaplıyolarmıs eger oyleyse 40 cm mıs boyuda