Selocan59 almilaumay12 valla kusura bakmasın alamam zaten almamda bebek bekliyoruz zaten giderimiz masrafımız çok bekar oğluyla kalıyor oğlu alsın ben zaten kirası ödüyorum kendi kiramı hastane falan bi sürü giderim var bekar oğluna kıymaz bize gelince canımızı ister 🙄🤦🏼♀️
almilaumay12 Selocan59 Boşver Valla biz herşeyi taka taka kendimizi strese sokuyoruz onların umrunda bile değil maalesef.
Selocan59 almilaumay12 oda onların bileceği iş ama bir evlat annesine sen orospusun babam haklı derse annenin yüreği sızlamaz mı düşün yani kadında bir yandan haklı rabbim hayırlı evlat versin hepimize
orkide21 Hafissee ben 6 aydır konuşmuyorum 7 aylık hamileyim yurtdısındayım ailem İstanbul’da kaynanamlarda orda doğumda yanına gidesim yok terbiyesiz ahlaksız olduğu için eşim arada kalıyor 🥰
AnneBebek0 almilaumay12 Ben kayinvalideme 3 tane tesettür tunik aldim ☺️ Uzakta ayri sehirlerde oldugumuz icin adresine yolladim.
Papatya-34 Hafissee aynen hiç aramam bile anamı ararım yeter sesini duymaya bile tahammülüm yok kadının ya 🤣🤣
Dilek94- Karaca’nın sitesinden Jumbo’nun iki kişilik kahve fincanını aldım farklı şehirlerdeyiz ancak hala kargolanmamış bayramda girecek araya ne zaman eline ulaşır bilmiyorum 😊
Susamtanem2 almilaumay12 keşke yaşasaydı mezarında ki çiçekleri sevmesi yerine kızımın babaannesinin boynuna sarılması en güzel hediye olurdu