Aminee32 10+5 oldum bugün ama çok ıyiym 2 3 gündür bulantım yok halsizlik yok adeta taş gibiyum göğüslerimde sanki söndü gibi acaba gelişimi durdu mu dersiniz böyle olan varmi iyi olan yani :((
Gozde939e99e Aminee32 cnm boyle dusnup morelini bozma zatn yakinda kontrole gidersin gogus hassasiyeti degisebilir ona takılma yani
Edaaltintass Aminee32 bende 11 haftalık hamileyim göğüs hassasiyetim ciddi ölçüde geçti bulantılarım azalıyo çok şükür 🙏🏻 Dün kontrolüm vardı herşey yolundaydı 🙏🏻 Vücut adapte oluyo diye düşünüyorum aklınıza kötü şeyler getirmeyin 🥰
Yaseminkayaa Ama o değişir ben bi gün kusuyorum bi gün kusmuyorum bi gün zıpkın gibiyim bi gün kolum kalkmıyor hiç telaş etme günlük Alman gereken vitaminini alıyorsan bişe yoktur
Denizyildizii Aminee32 bende cok uzun süre bekledim olmadi ve tup bebekti ama ne olursa olsun bebeğim hakkında hiç olumsuz düşünmedim. Bence sende böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma iyi düşün iyi olsun❤
[silindi] Canım 2 bucuk aylık olduktan sonra mide bulantıları ortadan kalkıyor genelde daha rahat gecireceksin endişelenme
evaburak95 Aminee32 benimde 10. Hafta kesildi belirtiler 11. Hafta geri geldi 21+4 deyim daha yeni bulantım azaldı