Fucshbau Iki haftadır 2cm açıklıkla geziyordum bugün kontrolde 4 cm aciklik olmuş doktor burda boşuna bekleme evde çek sancilarilarini sabah 5te gel yatisini yapalim dedi. Doğum şuan normal gözüküyor ama bebeğimin yüzü dönmemiş daha doğum anına kadar dönmezse %20ihtimal sezeryana alicam dedi. Bugüne kadar hepinizden bilgi aldım tecrübe edindim elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım... Dualarınızı eksik etmeyin inşallah normal doğumla alırım oğlumu kucağıma... Şimdiden hepinize teşekkür ederim🤗
Senaarass Fucshbau cnm inslah dgoumn cok kolay olur bide bisey diyecm hani 2 cm 4 cm aciklik diyorsun ya doktir altan muane edipmj biloyr yoksa karnini ultrasona verincemi
EbruHafsa InsaAllah canim hayirlisi olsun saglikla gelsin bebegin ins bizde o günleri görürüz safak 24 🙆🏻♀️
Fucshbau EbruHafsa bizimde 13 gun var sozde ama acilma basladi sizde saglikla kucaginiza alin insallah🤗
Liva2018 Fucshbau anladım canım Rabbim tek bir avazda kurtulmanı nasip etsin kolay bi doğum olur inşallah 🙏🙏
Fucshbau Senaarass amin tesekur ederim... açıklığa alttan muayeneyle yani çatı muayenesinde bakıyor. Ultrasonda bunu görmesi mümkün değil. 2 haftada 3 kere bakıldı işte bana
Senaarass Fucshbau bn 25 haftalik hamileyim bnmde surekli belim agriyor snaki üsutmuşum ama üşutmemişm oyle bi agri var bide karnim com agriyor sanki adet olackmişim gibi doktora gisem eger bna cati muamesimi yapar sizce
Fucshbau Senaarass tahlil yapabilir iltihap falan kapmış olabilirsin ama çatı muayenesi 36 38 arası yapılıyor o yüzden yapıcağını sanmam
Senaarass Fucshbau bnm iltabim var hmede asiri su gibi geliyor bazn hata evlilk cuzdanimi yparkn de testlerde illtap ver bulasici olan esime meselea bulasabilirmis ama tedavi olmadim