Pestil Az önce doktorun yanından çıktım bebek baş aşağı çok baskı yapıyormuş erken doğum riskin olabilir dedi su iç idrara sıkışıp öyle gel dedi 28+4 haftalığım biraz korktum açıkçası başına böyle bişey gelen varmı
hanibazen Pestil benim de 32den beri falan baskı yapıyo şu an 36yım. erken doğum riski mi dedim ayakta çok kalırsan, sık ilişkiye girersen, kendini yorarsan olabilir falan dedi
eminenura Pestil konuyla alakasız ama bir şey sormak istiyorum hareketlerini nerede hissediyorsunuz bebeğinizin
Pestil hanibazen ya pek bi işte yapmyorum sadece yemek yapıyorum , ilişkiye girmeyi biz hamile olduğumu öğrendiğim anda bıraktık zaten inşallah bi sıkıntı çıkmaz ya
hanibazen Pestil olmaz inşallah korkmayın yemek yaparken bile yorulduğunuzu hissettiğiniz an oturun biraz dinlenin. baskı yapması doğumu kolaylaştırıyomuş, inşallah zamanında gelir ve bu olumlu yönü olmuş olur baskının geçmiş olsun
Pestil hanibazen çok şükür yokmuş bi sıkıntı şimdilik mesane doluyken daha rahat gördü ama yine de kendini çok yorma baskı yaptığı için ağrın olur dedi