prensesimbenim_ 22+4 haftalık hamileyim ve doktorum bana şu tarıh de gel demedi şeker yüklemesi vs bahsetmedi acaba kacıncı haftada gidilmeli ve bu şeker yüklemesi mecbur mu?
Nurtrky prensesimbenim_ 24-28 hafta arası oluyor her gebeye yapılmıyor öncesinde test yapıyor doktor direkt kontrol etmeden yükleme yapılmamalı zaten
Shyla_ktlu prensesimbenim_ merbur değil cnm 26 da gittim galiba ben yaptırdm ailede şeker hastası varmı yada şekerle ilgili bi sorunun olduğunu düşünüyosan yaptırabilirsn ben kendimden şüphelendim oyüzden bide yaşım 33 riske atmak istemedim
Sarew prensesimbenim_ 24 ve 28 haftalar için de oluyo diye biliyorum ben 28. haftada yaptırdım mecburi de değil doktorunuz anormal bir durum görurse ister zaten
aslihanerogl prensesimbenim_ 24 hafta ile 28 hafta ben 25 hafta da yaptırdım ilk önce 4 tüm tüp kan aldı nr için aldı bilmiyorum sonra glikoz içtim bir saat sonra kan verdim bir saat sonra tekrar verdim aşırı mide bulandırıcı bisey bu arada bir bardak ılık suya baya şeker eklemişler kusmamak için zor tuttum. Kendimi
Elif5361 prensesimbenim_ 25 Haftalıktım muayeneye gittiğimde açlık tokluk kan şekerime baktı 1 hafta evde ölçüm yapıyorum haftaya bakacak doktorum ona göre yön çizicez yaptırmıcaz sanırım ama yüksek görürse diyet verecek ama şuan herşey yolunda
Huzurmelegim_28 prensesimbenim_ 24 28 arası yapıyorlar benim 24+5de yaptırdımm boşluk vardı hemen yaptılar
[silindi] prensesimbenim_ bana doktorum normalde 26da yapariz ama seninkini 24te yapalim dedi ben biraz suphelendigm icin