milena11 Bugün alışverişten gidiyorum kızlar 😅 Müslinleri toptan kumaş alıp kendim evde yapmayı düşünyordum ama kapanma falan derken yalan oldu. Uygun fiyatlı güzel desenli müslin satan sayfaları paylaşırsanız çoooook sevinirim😍
kucuktosbik27 milena11 wheeppo sayfasından aldım ben hem instagramda hemde web sitesi var trendyoldada vardı galiba ama internet sitesinde indirimli almıştım ben çok güzeller alırken ebatlarına bakın ama ☺️
byzza16 milena11 e bebeğin hello Baby ve momeasy markalı muslinleri harika hem boyları büyük hemde yumusacik özellikle momeasy markası tavsiye ederim kesinlikle
Shyla_ktlu milena11 fikrin çok güzel kesinlikle öyle yap cnm hem uyguna gelir hem boyutlarını kendin ayarlarsn bende öyle yaptm 35 lira en dandiği 22 liraya geldi böyle😅
Portakalgeliyor milena11 bir çok yer satıyor ama önemli olan kalitesi bence canım ben be colection dan aldım istersen bir bak derim 3 tanesi 110 mu ne diye de kampanya vardı birde minihi colection var önerebileceğim diğerleri normal ama pahalı satıyor bence bu benim görüşüm 😒😉
milena11 byzza16 ebebekten aldım 1 tane ama çok çeşit yok böyle instagramda görüyorum çok güzel desenler var 🙈
kucuktosbik27 milena11 cigit.com.tr dede 4 katlı müslinler çok güzel 2 yerden aldım bende inceler pamuk gibi yumuşacık gelmiyor ele ama başka bir siteden aldım bide bu bime falan gelenlere baktım benim aldıklarım çok daha yumuşakmış onu farkettim wheeppo nun desenleride çok tatlı tek kat olanlar küçük aldım özellikle banyoda vs kullanmak için
milena11 Shyla_ktlu ya bu fikri burda buldum zaten ama kapanma oldu. Bide çok seçenek yok burda kumaşçılarda eğer uygun fiyatlı bi yer bulursam alim dedim. Bazı yerler çok pahalı 3 lü takıma 150 lira istiyor mesela
Shyla_ktlu milena11 yani gerek yok bence açılınca alırsn heön etrafını dönücen bi günlük iş zaten sipariş versende kapanmadan sonra gelicek aynı şey