Berfino Kızlar bıktım ya millet 10 haftada cinsiyet öğreniyor ben bugün özele gittim 13.3 haftalığım doktor söylemedi gene neymiş cinsiyet daha oluşmamış ya bu cinsiyet ogrenler nasıl öğreniyor yanarım yanarım 150 TL me yanarim boş boşuna gittim
derya46 Berfino bnde bayramdan sonra gitcem bakalim soyleyecekmi doktr Kadir gecen mubarek olsun inşaallah canim 🤗🌹
zeytinkiz Berfino Canım 15.haftadan önce yanılma payı cok yüksek bunu doktorlarda söylüyorlar zaten. Ben 15+4 de perinatolojide öğrendim am ayine de acaba dedim 21.haftada detaylı ultrasonda da aynı seyi söylediklerinde içim rahat etti. 🤭 Burda cinsiyet de yanıldı doktorum yazıları var o daha büyük hayal kırıklığı birazcık sabret bence zor evet ama yapacak bişey yok. Sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Annebebek000 -PembePapatyam- https://resimyukle.io/r/ot1kuLqYLP Rica etsem bna da tahmin yaparmisiniz 12 haftalik burda
Berfino -PembePapatyam- wala cnm yemin ederim sana yalan söylemem asla ben ultrason da baktı baktı iki bacağının ortasında pipi gördüm doktora söyledim diyor imkansız e dedim millet on haftalık öğreniyor ya ben niye ogrenmiyorum
Annebebek000 -PembePapatyam- cok tesekkur ederim saolun Ayiptir soylemesi doktor bacak arasi gibi bi foto verdi ama kordon mh degil mi bilmiyorum doktorda zaten 100 de 100 diyemem dedi sizce kordon mu pipi mi https://resimyukle.io/r/MQvAGgNhXi
-PembePapatyam- Berfino dedikleri gibi canım tekrar gidesin diye söylememiş 11 den sonra hep öğreniyolar nası belli olmaz. Ha bazıları pozisyon ters oluyo o yüzden geç öğreniliyo ama seninki normal pozisyonda sanırım 😊
Berfino -PembePapatyam- walla öyle rahat öyle geniş ki sana anlatamam ben çok ısrar edince baktı biraz uğraştı ama dedi daha oluşmamış 17 inci haftada gel 🙄
2inciannelik Annebebek000 pipi canım erkek bu sağlıkla al kucağına oğlumun Kİ de böyleydi ilk gebelikte
2inciannelik Berfino ben de 11 haftada gittim kız gibi dedi haftaya gel dedi dün gittim 12 inci haftam . Bir şey demedi küçük dedi göremedim dedi hep gibi ve olabilir kelimeleri kullandı çok sinir bozucu
Annebebek000 2inciannelik biraz benim buyugume geldi ayiptir soylemesi Kordon olabilir saniyorum bende