Merhaba ben yaklaşık bir sene önce geçirdim. Grbelik çubuğunda çizgiyi görünce çok mutlu oldum. Ama ufak ufak lekelenmem vardı. Yerleşme dir diye düşündük pazartesi kan verdim 133 çıktı ama adetim 1 hafta gecikmişti. Doktor o anda birşey diyemem dedi cuma günü tekrar kan ver artmış mı bakalım dedi. Cuma günü 680 çıktı değerim. Çok artmadı ama umut işte. Lekenme hala devam ediyor. Pazartesi tekrar kan verdim değerim 570 olmuş . Doktor direkt dış gebelik olabilir dedi. 2 gün sonra kan verdim 590 olmuş derken yatışım yapıldı. Önce alttan muayene ile baktılar rahimde bir şey görülmedi ama doktor tüplerin girişlerine doğru kamerayı çevirince sağ tarafım inanılmaz acıdı, orda bir şey var gibi dedi tüpün girişinde takılı kalmış. Hemen arkasından kürtaj oldum. Rahim boştu. Ama değerim azar azar artıyordu. Dış gebelik tanısı konuldu. 2 doz kemoterapi iğnesi oldum kalçada. 1 hafta değerinin düşmesi beklendi ve sonuç olarak değerim sıfırlanmışti. İğneden ötürü gebelik için 6 ay bekledik. 4 ayda denediğimiz halde olmadı. Toplamda 10 ay sonra hamile kaldım. Şuan 20 haftalık sağlıklı bir hamilelik geçiriyorum. Not: rahim filmi. Çekilmedim, adetletim düzensizdi yumurtam kalitesiz olduğu için Dış gebelik olduğunu düşünüyorum.