Wishuponastar Merhaba arkadaşlar, 20+3. Haftamdayım. Hala 2 haftada bir kontrole gidiyorum. Herhangi bir risk de yok şükürler olsun. Ayda bir gitsem nasıl olur? Siz ne kadar arayla gidiyorsunuz?
milena11 Wishuponastar valla keyfime göre bazen 15 günde bir gidiyorum bazen 20 günde bir bazen özlüyorum oğlumu gidiyorum😅 ama normali 25 günde 1
Minnosunannesiii Wishuponastar ben özeldeyken ayda iki defa gidiyordum çünkğ biri muayene biri kontrol geçiyordu ee zaten para veriyordum bari gidip bakayım sağlıklı mı değil mi diye 🤣 devlete geçince ayda bir şimdi isi 3-4 günde bir 🤣
_merveksk Wishuponastar ayda 1 kere gidiyorum ama doktor sıklaştırıcaz kontrolleri dedi doğuma yaklaştığım için
Minikturtageliyor Wishuponastar istediğim zaman gidiyorum merak edip 😂 doktoruma kalsa 3 hafta arayla ☺️
Lulemom Wishuponastar bende hiç riskim yoktu 2 haftada bir gidyordum. 24+4 deyim son 2-3 kontroldür 3 hafta sonra gel diyo.
34_21_23 Wishuponastar 14. Haftadan sonra ayda bir gitmeye başladım. 35. Haftadayım hala öyle devam ediyorum. Ama bından sonra sık çağırdı
nurdane3504 Wishuponastar Bı sorun yoksa iki haftada bir gitmeye gerek yok diye düşünüyorum bende hep o şekilde gittim şimdi 30 haftalık oldum daha kontrole gitmedim ama bundan sonra iki haftada bir isteniyor sanırım
Aylayslky Wishuponastar ilk haftalarda ayda 1 gidiyordum simdj 33 haftalık 2 hafta da 1 çağırıyor artık bi riskiniz yoksa 2 hafta da 1 gitmeye gerek yok bence
hanzadeee Wishuponastar 13 haftaligim ayda bir gittim hep sadece ilk haftadan sonra kalp sesi icin 2 hafta arayla gitmistim
Krtalzyn Wishuponastar erken daha haftan riskinde yokmuş ayda bir uygun olur zaten ekstra bişy olursa gidersin bir bir buçuk ayda bir flan gidiyodum o haftalarda