Elalya Inanilmaz halsizlik var sizler nasılsınız gece uykusu olmadigindanmi gunduzde uyku yok ama kolumu kaldircak halimde yok
Liladrian Elalya Aynı hiçbir farkı yok. Bir sürü iş var hastane hazırlığı, dolap yerleşmesi, eksiklerin tamamlanması. Ama hem halsizlik hem ağırlık hem de sıcaklar sebebiyle kolumu kaldırasım yok, dünyadan yok olmak istiyorum 😕
Liladrian Elalya Cumartesi günü ailenin büyükleri gelip yaptılar, kafalarına göre de yerleştirdiler ama benim kendime göre düzen yapmam gerekiyor inşallah üşenmezsem yapacağım. Sen de bu hafta halledersin, ne olur ne olmaz hazırlıklı olmakta fayda var.
Minikyigitali İyiki önceden herşeyimi hazırlayıp kenara koymuşum kızlar yoksa şuan hiç birini yapamazdım bizde 35+3 haftalık olduk kolumu kaldıracak halim yok geceleri zaten uyku yok gündüzleri sıcaktan durulmuyo sadece temizliğim yapılacak onuda annemle kardeşim sağolsun gelip yapıcaklar geri kalan herşey tamam 15 gün sonra sezaryan doğum ile oğluma kavuşacam inşallahh 🙏🏻
Elalya Benimde temizlik isim yok kizlar 2 ay once badana yapmistik bayramdada temizlik yaptim cam bile sildim iyiki yapmisim bu hafta cok kotuyum bi bebegimin ustu kaldi ikinci kez anne olcam oglum olcak ilki kiz kızımin dolabindan yerde ayirdim ogluma sadece yikanip utulencek