Esra_42gunindi Selam kızlarrr. Grip oluyorum burnum tıkalı boğazım dolu gibi ama sağlık ocağındaki ebe hamileyken bitki çaylarını içme demişti başka napabilirim şu durumda hastaneye de gitmek istemiyorum 🙄
Minnosunannesiii Esra_42gunindi maç haftalık sın grip deyip geçme valla grip anaıp Covid olan çok var önlemini al canım
Yeppudaa Esra_42gunindi nane limon yap .iç . Sonra üstünü bir güzel ört terlemem lazım çünkü . Sonra akşam yatmadan sıcak süt bal iç .bol bol sıvı ve c vitamini takviyesi .
Sevvalkrbg Esra_42gunindi 20+2 haftalığım 4 gündür gribim 🙄 Allah yardımcımız olsun. Sağlık ocağına gittim doktor parol içebilirsin sadece dedi bende onu içmektense meyve yiyorum dinleniyorum sürekli 😒
Sevinc24 Esra_42gunindi grip değildir belki tam üç gün hamilelikten diye coronayı anlamamışım sadece burnum tıkalıydı ve boğazım acıyordu 4.günde test verdim pozitif bugün 5.günüm
Esra_42gunindi Minnosunannesiii 31 haftalığız canım ama gripten başka bi belirtim yok uzun zamandır dışarı çıkmıyorum bile çok çabuk terliyorum hormonlardan sanırsam pencere açıyorum balkona çıkıyorum derken olduğumu düşünüyorum 🙄
Minnosunannesiii Esra_42gunindi inşaallah öyledir canım bizimkiler yakalandı hepsi grip sandılar aferinle 2 günde düzeldi ler ben onlar düzeldikten sonra aşırı mide bulantısı. İle hastaneye gittim zaten midem bulandı için iki günde bir hastanedeydim pozitif çıktık ailecek 😓 çok şükür aralarında en ağırı bendim bende 3-4 gün çektim. Bu arada ıhlamur içebilirisn günde Bi bardak sorun olmaz
elaveipek Bir fincan ballı limonlu ıhlamur içebilirsin sıcak sıyla limon balda içebilirsin boğazını sirkeyle gargara yaprak temizleyebilirsin covid veya grip ikiaindede ilaç kullanılmıyo zaten doktoruna sorup ekstra vitamin alabilirsin
Esra_42gunindi elaveipek limonu çok seviyorum zaten normalde bile oturup yiyorum 😊 ama ıhlamur içsem bi skıntı olur mu diye düşünmüyor değildim teşekkür ederim 🤗
Esra_42gunindi Minnosunannesiii geçmiş olsun kuzum gerçekten şu durumda grip olmak bile insanı çok korkutuyor. Ihlamur içsem skıntı olur mu diye düşünmüyor değildim teşekkür ederim 🤗
elaveipek Esra_42gunindi adaçayı maydanoz ahududu çayı gibi çaylar zararlı internettende bakabilirsiniz ıhlamurun bi zararı yok
Esra_42gunindi Yeppudaa bişey içmeye korkuyordum bi skıntı olur mu bebeğime diye ebe de öyle deyince bişey içmedim iç bunları bi deniyim. Üstümü örtmeme gerek yok ki zaten hormonlardan çok terliyorum valla yazın napcam bilmiyorum 😂
Esra_42gunindi Sevvalkrbg sana da geçmiş olsun canım. Parol aklıma geldi ama ağrıyan bi tarafım olmadığı için içmek istemedim bende bolca meyve ve limon tüketiyorum en kısa zamanda iyileşiriz inşallah 🤗
Yeppudaa Esra_42gunindi bende girip oldum bunları yaptım iglestim canım .🥰🤍 Bal ve süt bebek için çok iyi zaten .sıcak iç için acilsin .çay ictiginde bile lon sık burnun açılsın .c vitamini herşey kullandım ben .😅😅 Sırf igleseyim diye .
Esra_42gunindi Yeppudaa valla bende bi an önce iyileşmek istiyorum geceleri burnum tıkalı olunca horluyormuşum garibim eşim de uykusuz kalıyor başka odaya da gitmiyor kötü olursam diye kaç gündüz uykusuz 😂😂bunları bi içiyim inşallah iyi gelir 🤲
Yeppudaa Esra_42gunindi benimde öyle artık peceteleri yatağın içinde topluyordu 😅 ne yapım her sumkurdugumde uyandırdı ne oldu motormu geçti diyordu 😅🤣🤣🤣🤣
Canannakdeniz Bende üşütmüşüm çok fena gribim ya kızlar bugün tam 5 haftaligim daha çok küçük hamile olduğumu belirtsem ona gore serum falan takarlar mı sizce sorun olur mu ?
Esra_42gunindi Sevinc24 uzun zamandır dışarı çıkmıyorum öylr olduğunu düşünmüyorum inşallah da değildir size de geçmiş olsun
Sevvalkrbg Sevinc24 Çok geçmiş olsun benimde boğaz yanması ile başladı daha sonra hapşurma şuan da hafif öksürük var ama yavaştan geçiyor sanki hastalığım inşallah Corona vs. Değildir bilmek daha kötü sanki psikolojik olarak da 🥴 Zaten evden çıkmıyoruz 😟