MerakliAnne61 Hanimlar malum evlere kapandik coluk cocuk hamilelik haliyle insan hava almak biyerlere gitmek istiyor herkes planlamalar yapmaya baslamistir kapanma aciltiktan sonra nerelere gideceksiniz birbirimize fikir olsun🤗 1) istanbul ici piknik yerleri nehir kenari vs cocukla gidilebilecek 2)istanbula yakin gunubirlik gezi dinlenme yerleri 3)Uygun fiyatlari sehir ici tatil yerleri
Polina- MerakliAnne61 bence hemen ardından gitmeyin herkes ilk zamanlar dışarda olacaktır biraz heveslerini alsınlar öyle çıkın 😂
Kumru_ MerakliAnne61 Kartepe de bungalon evler var çok beğenmiştim. Kıştandır gitmek istedik yasaklar vs nasip olmadı 😏
momof3 MerakliAnne61 ben de şurda bekleyeyim 😅Vallahi o kadar bunaldık ki çocuklarla hic evde durayım diyemicem artık önlemimizi alır çıkarız yeter.Zaten sonra doğum vakti geliyor ondan sonra kış gelecek derken kalacağız evde yine.Hiç evde durmaya niyetim yok 🤦🏻♀️
Mavi34 MerakliAnne61 ağva şile polonezkoy tarafına gidebilirsiniz uygun pansiyonlar beya doğada kendin pişir restoranlarda var
Hale_ee Polina- ayy sakinlikten o kadar biktim ki kendimi kalabaliklara atasim var 😀 insan surulerine karisip en kalabalik mekanlara gidesim var 🤣🤣
MerakliAnne61 Antalya kasta 5 sene once havuzlu villa 1 hafta kiralamistik o zaman 4 bindi suan 10 binleri goruyorum bakarken malesef cok cok pahali bizim.icin o sistem hayal daha sene sonu dogum var cocugun hazirliydi vs buyyk kizim 1.sinifa basliycak bu sene hersey ust uste bakalim hayirlisi
Semy MerakliAnne61 ben direk Samsun’a annemin babamın yanına gideceğim resmen burnumda türüyorlar. Ama siz maşukiye tarafına gidebilirsiniz kahvaltı için peşindende abant yada sapanca yapabilirsiniz. Biz eşimle bir güne sığdırmıştık 🌸
-Cansu- MerakliAnne61 canım yuvacık maşukiye İstanbula 1 buçuk saat fln orda Eraslan tatil köyü var hem uygun hem güzel
MerakliAnne61 Sapanca masukiye sabahtan serpme kahvalti sonra doga yuruyusu icin guzel.oluyor gitmisligim var
MerakliAnne61 Istanbul ici fikir olur bseyler yazayim bende Kemerburgaz kent ormani Belgrad ormani Baruthane millet bahcesi Florya sosyal twsisleri aklima geldikce yazarim insallah
MerakliAnne61 Boyle dere kenari banklar oluyor dizi cekimlerinde gordugumuz yerler 😀 istanbul ici gidilebilecegim varmi kizlar