oglumubekliyorumm Kızlar gynoferon’i nasıl kullanıyorsunuz aç , tok , sabah , akşam . Bir eczacı üzerine akşam yemeklerinden 2 saat sonra yazmış diğeride sabahları aç yazmış nasıl içeceğimi bilemedim .
casminnss oglumubekliyorumm ben sabah içmeyi tercih ediyorum. Zaten uyandığımda hemen kahvaltı yapamadığım için, aç karnına kahvaltıdan 1 2 saat önce içiyorum. Çünkü süt ve süt ürünleri , çay kahve gibi şeylerle birlikte tüketilmemesi gerekiyormuş:)
alininannesiii oglumubekliyorumm eşim işe her sabah 8 de gidiyor 8 de içiyorum bende hep geri yatıyorum sonra 2 saat sonrada kahvaltımı yapıyorum
Mom789 Bana ac tok miden bulunmasına bağlı sen belirle dedi ama 2 saat oncesi ve sonrası sut ürünü tuketme cay kahve icme dedi portakal ye emilimi artar dedi Mideni cok bulandirirsada yatarken ic yat dedi ya sen günde bir kere icte ne zaman içersen iç gibi oldu yani 😂😂😂😂
minikask35 Sabah aç karnina aliyorum 2saat sonra kahvaltı yapıyorum . Dr eğer midemi rahatsız ederse yemeklerden 2saat sonra icebilirsin dedi.
Aysun1983 oglumubekliyorumm 2 saat denmesinin nedeni süt ve süt ürünleri ile arasında olması gereken saat olabilir
bambam_betty oglumubekliyorumm sabah ac karna. Kahvaltıdan 1 saat önce dedi doktor. Ama 1 saat bekleyemiyorum, açlığa gelemiyorum 🤦🏻♀️
Alyaesmaa oglumubekliyorumm Sabah aç karna içiyorum yarım saat 1saat sonra kahvaltı yapıyorum doktorum öyle söyledi
Cigdemmom oglumubekliyorumm sabah aç karnına ve asla iki saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanılmıyor
Kuben oglumubekliyorumm Sabah açlığında tiroid hapım olduğu için(birlikte içilmiyorlar) gece uyumadan önce içiyorum.
Kubra19871986 oglumubekliyorumm sabahları ac karnına..5 6 gibi sabaha karşı uyanıyorum içiyorum gyno ferro sanol benimki sizinkini ilk başlarda kullanmıştım çok midemi bulandirdı
MDT oglumubekliyorumm bana doktorum Eğer miden hassas değilse sabahları aç karna iç ama hassassa kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi. Ama benim midem o kadar hassas ki ilaç ben de yan etki yaptı. Aşırı mide bulantısı , kusma,midede ve boğazda yanmam oldu 2 gün sürdü. Doktoruma söyledim hemen değiştirdi