Bebek1_ Kız bebek 40 haftayı beklemezmiş ? Tabi bekleyen var ama çoğunluk öyle söylüyor 37 haftayım göbeğin düşmüş yakındır diyen de var sizce bunlar nekadar doğru 🤷♀️👼
Havva01 Bebek1_ Ya her bebek bir degil 40 41. Haftayı görende oluyor 36 37 de doğum yapanda ben şuan 39 um bakalim hanım efendi ne zaman gelecek 🤷🏻♀️🤲🏻🦋 Hayırlısı olsun
Birgul Bebek1_ benimde göbeğim erken düştü hatta 37+5te sancılarla hastaneye gittim ama kordon doladığı için yaramazz kanala inemedi sezaryen oldum☺️ Sizde sağlıkla kavuşun inşallah
minikmercimek 38 + 4 gelen giden yok henüz bende 38 de gelir diye düşünmüştüm hep Kızımı ama keyifci cıktı bir gelme belirtisi yok hiç 😁
minikmercimek Bebek1_ banada hep öyle demişti o ses ama 3 günü kaldı şu an hislerim için bakalım uyacak mı annesine 😄
ilgin22 Bebek1_ arkadaşım nerdeyse 42. Haftada doğum yaptı kızı var 😂 hurafe açıkçası bunlar ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar 😂
Bebek1_ ilgin22 dimi ya 🤣 bakalım bizim ki de inatçı mi olacak acaba şuan icin kanala inmiş baya da aşağıya sıkışmış durumda 🤣