Ntugba Kızlar dua edin lütfen 25+5 günlük hamileyim cuma günü bel ağrısıyla gittim hastaneden ameliyat olup çıktım 5 cm açılmam olmuş lütfen dua edin bebegim bu kadar erken doğmasın :(
KaderKaya Ntugba Rabbim yar ve yardımcın olsun İnşAllah cnm Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde bebişini kucagına alırsın umarım dikkat et kendind bol bol dinlen 🙏🏻
Meyland Ntugba çok geçmiş olsun cnm. Allah yardımcınız olsun. İnşallah doğması gereken zamanda sağlıkla kucağına alırsın evladını🙏🏻🙏🏻
Ntugba KaderKaya çok sağol canım allah razı olsun hic yataktan çıkmıyorum ihtiyacım dışında inşallah atlatırız bu durumu
Serenica Bismillahirrahmânirrahîm. Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm. Canim ne ameliyati oldn acaba bende 25 haftalgm umarm vakti zamani dolunca nasib edr yuce rabbim
Ntugba Serenica 5 cm açılmam olmuş canım serklaj yapıldı dikis yapıldı canım erken doğmasını önlemek için