1yildirim-bebek Progestirani alttan kullnıp kaşıntı yaşayan varmı enfeksiyon belirtisimi yoksa normalmi?
Hazella 1yildirim-bebek ben kullanıyorum hic kasinti yapmadi akinti yaptigi icin ic camasirinizi surekli degistirin mantar olmus olabilirsiniz
Yaya 1yildirim-bebek ben kawiniyodum valla.doktora sordum progesterondan dedi.ilac bittdikden sonra gecdi.sen yine bi doktoruna sor
1yildirim-bebek Yanki canm karacigerde ilaclardan degerde az bi yukselme oldu o yuzdn alttn aliyorum artik travazol verdi bakalim insllh gecer dun minicik bi kirmizik gordum ama kasintidan oldugunu dusunuyorum
Kayasemiinn Bir ay alttan değil de normal içerek kullandım ve evet başından beri kaşınıyorum,dün itibariyle bıraktım bakalım benim de kaşıntılarım geçecek mi ona göre ilaçtan olmuştur diye düşüneceğim
1yildirim-bebek Kayasemiinn cnm normal agizdan aliyodum iki aydir bisy yoktu kara ciger degerinde az bi yukselme olunca alttn onerdi üc gundur alttn aliyorum bi de nekadr kullniliyoku bu ilac
1yildirim-bebek Travazol onerdi ama enfeksiyon kaparim diye korkuyorum tüp bebekte estrofemei oyle kullnmistim ayneen kasindti vardi ve enfeksiyn kapmistm
Selmaolmz 1yildirim-bebek Ben de yapmıştı içine giren fitil etkisinden sonra çıkıyor ve bölgede kalıyor oda enfeksiyon yapıp kaşıntı yapar temiz tutmaya özen gösterin ve varsa travazol 1 yada 2 defa kullanın geçer 😊
Kayasemiinn 1yildirim-bebek doktorunuz onu size söyleyecektir benim kanamam olmuştu düşük riski saydılar kanama alanım geçince artık bırakmami söyledi