Burcuckmk Eminepalaunal 35+1 deyim herseyi hazır odasini bir iki duzelttcem yer var canta hazirladim ama bi daha kontrol edicem oyle bekliyoruz kucuk hanimi 👼
Aysun1983 Eminepalaunal 37+0 19 mayıs’a günümüzü aldık allah nasip kısmet ederse 38+4 doğumumuz herşey hazır şerbet hoşaf onlar kaldı yapılacak 😋
Ilkannem 33+3 olduk. 💙 20 Mayıs son kontrolüm. 2 Haziran sezeryan olcam 37+1 de. Allah’ım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤭🤰🥰
Gncablks ecemiko Aynen benimde öyle bende sizinle aynı durumdayım. 😊 Ama garip birşey ki içimde çok rahat biraz korkuyorum da .. Sancılarınız ne aralıkta ve türde bende kasıklarıma bıçak saplanması gibi iki büklüm oluyorum
ecemiko Gncablks kasıklarımda sanki regl ağrısı gibi bir ağrı var. Bebeğim sürekli bir tarafta toplanıyor. Bazen kaşık ağrım bacaklarıma vuruyor. Bebek gelmek istiyor da mı böyle yapıyor bilmiyorum 😅
271011g ecemiko Aynı durum bende de var regl ağrısı gibi aprı hissediyorum kasıklarıma doğru, bebek hareketlerinde sıkıntı yok ama genede insan korkuyor bişey olur diye, 5i 35+2yiz bu arads sizin haftanız kaç :)
Gncablks ecemiko Aynen bende sizin gibiyim ama bacaklarıma ağrı vurmuyor. Belki de, bebişinizin cinsiyeti ne ? 😊
ecemiko 271011g 35+4 deyiz 🥰 maşallah bebeğim o kadar hareketli ki gece eşime sahur hazırlamak için kalkıyorum bir şeyler yiyorum haliyle hemen kıpırdamaya başlıyor 💙 ama tabi kasık ağrılarımız kaçınılmaz bazen çıkıp gidecek herhalde Allahım diyorum 🙈
Hatice11 Eminepalaunal bizde 36 hafta olduk her şeyimiz tamam bir tek oğlumuz eksik. Rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin😊😌
Eminepalaunal merweeilbey1 Hatice11 Amin canım cümlemize inşallah rabbim evlatlarımıza sağ salim kavuştursun
Mbetul Eminepalaunal 35+5 haftalık hamileyim oğlumun kiyafetlerini çantasına yerleştirdim. Pusetin kılıfını yıkamak kaldı onu da yarın halledeceğim inşallah. 31 Mayıs sezeryan diye konustuk ama daha erkende olabilir dedi doktorum 🙊
Nuraygokce Eminepalaunal bnde 36 oldum herşeyim hazır çanta felan hatta günümüzüde aldık 24ünde doğum var inşallah 🤲🤲
Ebru92 Nur1806 ayy biz de 34+2 yiz birkaç gündür adet sancısı gibi sancılarım oluyor bi de bebek aşağıda felan dedi dr progestan başladı. Sizde nasıl durumlar😊
Nur1806 Ebru92 bizim 26.haftadan beri başı hep aşağıda derinde gömülü. Arada benimde ağrılarım oluyor ama doktor şu an erken doğum gözükmüyor dedi istirahat verdi