Kader-clk İki gün önce hastaneye gittim betam 175 çıktı dün tekrardan gittiğimde betam <1.20 çıktı bir anda böyle düşmesi imkansız bir daha yaptım yine <1.20 çıktı nasıl olabilir bu nolur yardımcı olun
Mavi34 Kader-clk iki kez testin yanılması zor ihtimal ama istersen bi muayne ol veya başka yerde test ver geçmiş olsun
ikincimucizemmmm Kader-clk kimyasal gebelik olabilir o çıkmak yerine gitgide düşer. Canım testini hep aynı yerde yaptır hastaneden hastaneye değişiyor
Kader-clk Dünden beri çok kötü durumdayım psikolojik olarak. Kendi doktorum bir anda sıfırlanamaz kimyasal gebelik olsa da azar azar düşmesi lazım kanaman olması lazım dedi şaşırdım kaldım artık
Kader-clk Beta değeri bir iki günde sıfırlanan var mı acaba yada bana mı yanlış test yapıp hamilesin dediler
Chitlenbik3535 Kimyasal da bir andada düşüyor benim 999 du 2 gün sonra 33 düştü ama içiniz rahat olsun başka bir yerde de kan verin siz
Kader-clk ikincimucizemmmm aynı hastaneye gittim inanmayıp 2 defa yaptırdım. Kendi doktorum ben hayatım da böyle birşey görmedim dedi. Kimyasal gebelikte de bir anda düşmez git gide azalır dedi ama çıkamıyorum işin içinden
Dilaam Kader-clk değer bı anda düşmez başka bı şey olsada o hormon vücuda girdiyse artmaz ve yavaş yavaş eski halini alır niye böyle olmuş anlayamadım valla