milena11 lifeofmybaby korkunun ecele faydası yok 🤣🤣 valla ben hamile olduğumu öğrendiğim gün nasıl doğurucam diye düşünmeye basladım🤣🤣 🙈 bende aşırı heyecanlıyım korkuyorum 😁
Mervebektass milena11 Aynı şeyleri bende çok istiyordum çift rakamları görmeyi şükür şuan 96 şafak erken doğum riskimiz vardı, halada var ama dua ediyorum vaktinde gelsin diye inşallah 🤲🏻🤗
Jale01 Mervebektass merhaba benimde son 95 sizin ne için erken doğum riskiniz var benmde var serklajliyim yatıyorum sürekli 😔
Snm_snm milena11 çok heycanlı daa henüz hiç bi belirti yok sabırsızlanıyorum artık🥺😅 amin inşallahh🙏🏻🙏🏻
Huzurmelegim_28 milena11 ah benimde vakit geçmiyor ve son 98 gün 😊😅🥥 zaman geçse bir an önce koklasam kucağıma alsamm nasıl doğurcamm bilmiyorumm panik atagım var ve ameliyathane korkum varr rabbim bi kolaylıgını verir inşallahh
Minik1bey milena11 Bende son 99 çok bekledim senin gibi şuan son 27 diyoruz 😂😂 Şimdi zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın 😂 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🥰
mucizem09_ milena11 safak 124🎈🎈 hedefimiz 99 görmek insallah en kısa zamanda görelim az ksldi cook sukur diyorum 😅😅😅 💞💞💞
milena11 mucizem09_ çok şükür az kalmış sayılı gün çabuk geçer derler🤣 sağlıkla al kucağına inşallah 😍
mucizem09_ milena11 hepimiz Alalim insallah sagliklica canim benim Rabbim hamd olsun gecmez dediklerimiz gecti icindeyken gecmesede geciyorc💞💞
Mervebektass Jale01 benımde enfeksiyon çok yoğun hem kan hem idrar birde üstüne guatır var 😔 progestan kullanıyoruz birde üstüne sürekli kasılmalar olunca hastahanede serum ve iğne.