milena11 Kaç tane son 99 postuna yorum yaptım allah biliyor.🙈 Darısı basıma dedim vakit geçmiyor dedimm Sonunda bende açtım🤣 Hanımlar sizin şafaklar kaç
celikbebeklerr milena11 son 99dan sonra nasil akıyor insan anlamıyor bence. Son 50 bizim de simdi de son 30u bekliyorum heyecanla, Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin 💜
Krizantem_ 99u bende heyecanla beklemistim😂 sonraki hedefim 50ydi😄 şimdi 34 günümüz var bir sonraki hedef son 9😂
milena11 Krizantem_ benim hedefim 55 samsun plaka😅😅. Tez zamanda geçsin vakit kavuşalım yavrularımıza😍😍
celikbebeklerr milena11 bundan sonrasi çorap söküğü gibi aman karnim büyüdü aman doğum cantasi, eksiği, emziği beşiği derken bi bakmışsın son günler.. bir de bıcır bıcır hareketleri tabiii, insan yalniz oldugunu unutuyor şükürler olsun🤲🏻
celikbebeklerr milena11 evet canim eşim de ben de samsunluyuz ama askeri personel olduğu icin şırnakta gorev yeri. Ben de onunlayım. Ama doğum icin samsuna gidiyorum yasaklar kalkınca 🙂 Sen ?
milena11 celikbebeklerr 5 yıllık gurbetten sonra evlendim beyim samsunlu değil ama ony da aldım geldim Samsun dayız şimdi😅 Napıcaksın hangi hastanede doğuma karar verdin 😁
milena11 celikbebeklerr valla biz heyecandan hevesten herşeyini yaptık hazır bekliyoruz😅 karnım desen zaten 9 aylık gibi 😅😅 🙈
celikbebeklerr milena11 oooo en guzelini yapmissin😆 ilcede oturuyoruz bafrada, medibafra evimin yakını ondan orada doğuracağım.. doğum surecinde eşim olmayabilir yanimda o yuzden samsundan bi hastane secemedik kontrollere gidiş geliş sıkıntı olabilir diye. Sen nerede dogum yapacaksin