Aysekoroglu Huzurmelegim_28 bende kiloluyum 30 haftalık oldum 5 kilo verdim bundan sonra alırmıyım bilmiyorum çünkü nasıl oluyorsa vermeye devem ediyorum 2 ay içinde de alsan bile en fazla verdiğin kiloyu alırsın diyo sağlık ocağındaki hemşire falan
GizMeh Fatmanurada 10+2 yiz 🤗🤗 teşekkür ederimamin rabbim sizin de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 yavaş yavaş büyüyoruz
Fatmanurada GizMeh tiroit hormonu bende cikti o 5 75 di 4 dustu 2 ye dusmesi gerekmis ilac tedavisi uyguladi doktorum
demett61 Bahargzydn 19.haftadayım yaklaşık 2 kilo aldım. Düzenli beslenmeye çalışıyorum hamileyim diye tabak tabak yemiyorum her şeyden saatli ve yeteri kadar. Normalde nasılsa öyle devam 😋
Gul2528 Bahargzydn 15 inci haftaya kadar bende almak yerine vermiştim 5 kilo falan canım hiç birşey istemiyordu .ondan sonra ne olduğunu anlayamadan 20 kilo aldım daha 1 ayım var:)
Semashbl Bahargzydn 35+2 deyiz 14.5 kilo 🤦 biraz fazla ama yavaşladı çok şükür günümüz de azaldı son 32 gün
perilice123 Zhraaltun benim de 16 hafta aynı şekilde ama bende şöyle bir şey oluyor haftamız yakın acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. Günden güne bazen tartıda 1 kilo oynuyor. Dün sabah 53.1ken bu sabah 54.1 çıktı mesela niye böyle oldu anlamadım.
Zhraaltun perilice123 bnde de oluyo canm hatta sasrym bi gnde 2 3 kilo mu aldim . Siskinlik var bide afedersn gun asiri wcye gidemiyrm mesela o cok etkiliyo bnce tam 14+6 gunluguz suan