EsrSvm DuruSU_68 Canım Günaydın,ağrıların devam ediyor mu? Benim iğnenin 14. Günü hafif sancılar başladı yine 😔 Şuan akıntım olmadığı için lekelenme var mı göremiyorum.Sabah yoktu ama bu ağrılar hep adet olcakmışım gibi hissettiriyor
EsrSvm 3458 Canım nasılsın,Ağrıların ne zamana kadar devam etti? Benim iğnenin 14. Günü Adetime 4 gün var.Lekelenmem yoktu sabah şuan akıntım olmadığı için var mı yok mu bilmiyorum ama sancım hafif şekilde var.Seninde birebir adet sancısı mıydı ?
3458 EsrSvm lekelenmeyle devam edıyorum canım bol bol yatmaya çalışıyorum . Canım ılk lekelenmem olmustu hastalığıma 8gun feln vardı 2gun surdu agrılarımda oluyordu . Sonra ben 14unde test yaptım pozıtıf çıktı 15ınde tekrar lekelenmem oldu hatta hasta olacak gıbıydım agrılar gırıyordu . Hatta 16sında kan verdım pozıtıf değer çıktı 17sınde lekelenmem bıtmıstı . Kı hamıle olduğumdan berı benım hıc ole akıntım yoğun olmadı kı hala da olmuyor afedersın çok sıvı sekılde oluyor. İnş senınkı de hayırlı haberdır bu mübarek ayda en güzel hediyen olur 😇😇
DuruSU_68 Benim hiç ağrım sancım yok sadece akıntı gibi bişi oluyor adetime 4 gün var benim de erken gebelik testinde birşey yok kan versem mi vermesem mi çok kararsızım
EsrSvm 3458 Benimde adet dönemine doğru çok sıvılaştı kuzum.İnşaallah bende hamile kalmışımdır 🤲🏻 Bugün ağrım biraz daha arttı inşaallah hayırlı haberler alırım bende.Çok teşekkür ederim canım ❤️
3458 EsrSvm ınsallah canım ınsallah hayırlı haberler yazarsın buraya 😇ben 41 gün boyunca Meryem suresını de okumuştum onun da faydasını gördüm canım
EsrSvm 3458 İnşaallah kuzum.Evet Meryem suresini bende birkaç kez okudum ama 41 kere okuyamadım tabi 😔 Bakalım birkaç güne belli olur heralde ☺️
bhralclk EsrSvm EsrSvm EsrSvm aynı şeklinde bende klomen kullandım yumurta takibi ile çatlama iğnesi oldum hiç ağrım sızım olmadı , akrabalarımın ısrarı sonucu kan tahlili verip 3 haftalık hamileyken öğrendim suan 4 aylık hamileyim Allahım isteyen herkese nasib etsin Umarım hamilesindir 🌸
EsrSvm bhralclk Ne güzel bir haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım ❤️ Benim sancılarım var ama bakalım nasip kısmet 🌸