Mores Zeynepezgi doğum başladıktan sonra suya bile zor izin vermişlerdi her hastane öyle midir bilemem.
Mores Zeynepezgi ama siz yine de gün kurusu hurma ceviz badem bisküvi koyun en azından doğum sonrası enerjinizi toplamak için yersiniz
Ismailemine Zeynepezgi insan çok doldurmayacak ya o kadar da lazım yetmiyor ben Bebeğimi iki kat elbise koydum Sonra biberon içine koydum ben çorapta atlet dizi bez ıslak mendil de kendime 1 kat elbise koydum ben daha fazla şehirlerde Ben de götürdüm ama bir şey yaramadı
Beyzan Zeynepezgi ilk dogumumda suyum geldi hastaneye gittim yeme içme yasak dediler Sezaryen olma ihtimaline karşı ve nitekim de öyle oldu. Doğumdan sonra taburcu olana kadar serum takılıydi hiç açlık vs hissetmedim. Ama sosyal medyads görüyorum bazı ebeler hastalarının yemek yemesine izin veriyor. Ben bu doğumda sadece kayısı kompostosu alacağım doğumdan sonra gaz için
heyecanli1anne Zeynepezgi Ilk doğumuma suyumun gelmesiyle gittim, sancım yoktu, iki gün ac durdum yedirmediler sezeryana alınabilir ihtimali ile..🤷♀️
Balbocegi_ Zeynepezgi dogumda canim yemek degil bir yudum su icirmiyorlar istesen dahi vermiyorlar kusma oluyor cunku dogumdan sonrasi icin kayabilirsin tabiki gun kurusu ceviz biraz tatli cikolatalar gibi
Huzurmelegim_28 Kardeşimin normal doğumdu doğumdan sonra o yorgunlukla aç oluyor anbem evden yiycek içiçek gönderdi yedi şimdi ben hamileyim benim sezeryan olucak dedi yedirmiycekler kesin sonrası için hazırlıklı giderim galiba