Karkuresi16 Merhaba canlar belediyelerde her ay belli bı gün süt dağıtımı gibi bişey oluyormuş bu konuda bilgisi olan varmi
Fufu41 Karkuresi16 Sağlık ocağındaki ebe bana telefonuna mesaj gelecek o mesajla belediyeye git sana bir kart verecekler, o kartla belediyenin anlaşmalı olduğu marketten süt alabilirsin demişti. Tabi hala mesaj falan gelmedi ama🤷♀️
Hatice1803 Karkuresi16 3ile 6 yaş arası çocuklar için ibbye başvuruyorsunz onaylanırsa her ay 8.yada 16 paket süt getiriyorlar kapına ben alıyorum şuan
Fufu41 Yaprakdokumusever Bilmiyorum canım ben herhangi bir talepte bulunmadım. Haberim de yoktu böyle bi şeyden
snrdgan417 İbb nin bir hizmeti bu ama hala devam ediyor mudur bilmiyorum 153 ü arayıp bilgi alabilirsiniz
Humeyra35 Ben izmirde oturuyorum belediyemiz 1 ve 5 yas arasi butun cocuklara her ay 8 paket ( litre ) sut veriyor. Muhtarliga gidip kagit dolduruyorsunuz belediyeye yolluyor hemen onaylaniyor zaten her ay kapina birakiyorlar.
meraklianne1 Karkuresi16 aşağıda 153 yorumlu arkadaş doğru söylemiş sen arayıp gidip kart alacaksın ebe kaydını yaptıktan sonra her ay 20₺ veriyolarmış onunla da anlaşmalı yerlerdn istediğini alıyomuşsun ben gerek görmediğim için uğraşmadım valla🌸
kelebegimm07 meraklianne1 benim ablam hiç bı ücret ödemeden her ay alıyor ama sizin dediğiniz farklı biseymi
kelebegimm07 Karkuresi16 evet ablam her ay alıyor halk süt 3 yaşında çocuğu var iinternetten başvuru yaptı ve oldu her ay 10 paket getiriyorlar
3_melekannesi Her şehirde farklimi bilmem.ama.ben gaziantepteyim.saglik ocagina gittim bi numara verdi aradim bilgileri aldilar 3 gim sonra 12 paket kapıya getirdiler hatta 45 gunde bir gelecekmis
Sareliidunyam Karkuresi16 herkese vermiyorlar canım. Çocuğu 3 yaşına girmiş ailelere ve gerçekten ihtiyacın varsa. Belediye gelip evini kontrol ediyor uygun görürse veriyor. Komşum alıyor
kelebegimm07 meraklianne1 Ama ablamada para vermiyorlar direk sütü getiriyorlar halk süt yazın internette çıkıyor
meraklianne1 kelebegimm07 belediyeye göre değişiyo demek ki bide hamilerle çocuğu olanda farklı olabilir bana sağlık ocağında ki ebe öyle söyledi zaten parayı da vermiyolarmış peynirci babadan filan alışveriş yapıyomuşuz biz hamileler ama çocuklu olanları bilemiyorum onlara uygulama nasıl 😐🙄
Pasiflora Karkuresi16 izmirdeyseniz büyükşehir belediyesinin süt kuzusu projesi var belli yaş aralığına giren bütün cocuklara getiriyor kapıya kadar bırakıyorlar evde isterse 5 cocuk olsun yası tutuyorsa 5 cocuk içinde geliyor
Umuhn Bende alıyorum 153 arayıp başvuru yaptım oğlum 3 yaşına basınca kapıma 8litre süt getiriyorlar her ay 1 senedir alıyorum otobüs kartımda var çocuğunuz 4 yaşına girene kadar bedava biniyorsunuz otobüslere