Elizinannesii Hafta dayız yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum ama kızımıza hala isim bulamadık. Sizden güzel öneriler bekliyoruz teyzeleri 💜
Zeynep_Aksa Elizinannesii biz Allah’ın izniyle Aksa Lina koyacaz 🥰 Elisa Semina Ravza Buseyna aklımda olan bunlar 🥰
Elizinannesii ilknurugurr canıım çok teşekkür ederim mira da çok güzel 💜 listedeki isimler hep etrafımda var maalesef 😄
Busra333 Ben Leyla koyacağım insallaj i Elizinannesii ben Leyla koyacağım insallah siyah saçlı güzel kız demek ❤️ Belki fikir olur
2prensesannesi1 Elizinannesii Mina liya Sümeyra asenat eylül hüma rana müberra elizan amine reyyan asel miray Azra Deniz eflin zeynep beren beril elif berçem esila eylem yüsra yezdan yeliz hilal
Elizinannesii 2prensesannesi1 eşim Amine istiyor aslında ama isim konusu çok önemli ve insan karar veremiyor 💁🏻♀️
nikoland Biz Hilal koyacağız canım islamın simgesi abisi halil ibrahim ben serrayla zümrayıda çok beğeniyodum benimki sevmedi istemedi onları
Oykum_pinar38 Elizinannesii ilk kızımın ismi ÖYKÜ şimdi ikinci geliyor inşallah buna da Masal ismini düşünüyorum ama bende kararsızım Duru Ecemsu İpek Bunlarda aklımda bakalım ne olacak