Ozre Hanimlar merhaba Siteyi kullanmayi cok iyi bilmiyorum. Fakat destege ihtiyacim var. Gunes kremi olarak oneriniz var mi ?
B8use Ozre ben la roshe nin gunes kremini aldim kullaniyorum cok guzel memnunum alkol ve paraben yok üründe . Yuzde beyaz leke ya da yagli his bırakmıyor cok guzel gercekten
Twinssmomm Ozre bende eczaneden Daylong markasının güneş kremini aldım. Beyaz süt gibi krem formunda ama sürülünce hemen emiliyor ve iz bırakmıyor. Hamilelere özel Mineral bir güneş kremi kullanmamız gerekiyor.
Mus-sak Ozre Solante Pigmenta Kullanıyorum ,, Cildin Güneşten Lekelenmeye Müsaitse Kesinlikle Bu Kremi Kullanınca Memnun Kakacaksın ☺️
Tugbamete Ozre solantenin hamileler için üretilmiş pregna sını kullanıyorum bende memnunum çok az sürüyorum yinede tüm yüzüme yetiyo
Duygu_k B8use ben yüzümdeki güneş lekesi için cildiye doktoruna göründüm. Oluşmuş lekeyi önleyemeyiz şu anda ama yeni leke oluşumunu önleyecek bi krem önericem dedi. Hamilelikte herhangi bir zararı da yok dedi. La Roche posay marka pigmentasyon önleyici 50 koruma faktörlü bir krem. İnternetten sipariş ettim bir kaç güne gelecek kısmetse.
Duygu_k Gulkar memnun musunuz doktor memnun kalacağımı söyledi ama merak ediyorum renkli bir krem sanırım, normalde güneş kremi süremem yüzüme ancak denizde o da çok ince bir tabaka 😒 umarım hafif yapılıdır 😊
Gulkar Duygu_k ben çok memnunum la.roche ürünleri harika bnm cildim aşırı hassas ve beyaz inşallah sizde memnun kalirsiniz
NergizUs Merhaba 32 haftalık hamileyim şuan tatildeyim ☺️ Doktorum özellikle bebekler çocuklar için olan yüksek korumalı ürünleri almamı söyledi. Hem koruması güçlü hemde kimyasalları az olduğu için . Aksi takdirde güneş leke yapıyormuş ve sonrasında çoookk uğraşıyormuşuz
Tubasim Aceba başka güneş kremi önerecek olan var mı ? Beyaz tenliyim kaliteli bir güneş kremi arıyorum
B8use Tubasim hayir pürüzsüz oluyor esimde cok begendi yuzunde yok gibi diyo ise giderken suruyor 50 faktor olani aldik cok ama cok memnunum iyiki almisim
Melved La roche hamileyken nasıl kullanıyorsunuz kızlar zararlı değil mi?ben gebelikten önce kullanıyodum güzel ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım. Solanteyi önerdi doktorum onu kullanıyorum şuan
Umut_umut Benim de bildiğim kadarıyla hamileyken kullanılamıyor La Roche Posey. . Hamilelikten önce onu kullanıyordum çok da memnundum fakat hamile kaldıktan sonra Solenta Pregna almaya karar verdim. Bu ürün hamileler için üretiliyor. Araştırdığım kadarıyla da baya iyi ve tercih edilen bir ürün. Fakat ben eczanede o an kalmadığı için Mustela bebekler için olan güneş kremini almıştım onu kullanıyorum.😃