Nazz Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bugün 16+3 erkek dedi %99.9 sizce değişirmi sonradan tam emin olamadım daha erken değil mi 😇🙏🏻
NaimeYilmaz Nazz benm 16.haftamdaki %99 kız 20.haftamda erkek oldu ama ben %100denmedıgı ıcın alısverıs yapmamıstm zaten detaylıyı beklemıstm iyikide beklemısm
Nazz NaimeYilmaz evet o zaman alışveriş için erken bende bekliyim biraz daha zaten kordon bağı değilse gördüğüm erkek dedi biraz ikilemde bıraktı beni
deletedmom55 NaimeYilmaz bana yüzdelik söylemedi direk bebeğin kız dedi buda emin olduğunu gösterir dimi. Artık böyle şeyler duyduğum için ayrıntılıyı bekliyorum 😀
Faziletttt Nazz cnm seninle aynıyız gün olarak bende Çarşamba günü gidecem doktora inşallah öğrenirim cinsiyetimizi 13+5ken %90 erkek demişti
NaimeYilmaz Nazz gerek yok zaten smdıdrn doldurmaya 20lerden snra başlaynca yavas yavas etkenden bıtıyor her hazırlıgı
NaimeYilmaz deletedmom55 net görmüş olabılır ama yınede detaylıyı bekleyın ıstersenız sonucta cook uzun haftalar var daha onunuzde
deletedmom55 NaimeYilmaz evet zaten alışveriş yapmayı düşünmüyorum erkenden. O yüzden detaylıyı atlatırız inşallah sağlıklı olsunda 🙏