SevgiSungur Kemik yapısı uygun olmayınca sezeryan şart mı böyle olan oldu mu hiç de açılmam yok bebek kanalda değil 38+1 im .doktorum alttan muayene etti kemik yapımın dar olduğunu bebeğin iri olduğunu çok zorlanırmışım bebek nefessiz kalırsa küveze girermiş bu daha riskliymiş .zaten açılma olmadan kanala girmeden suni sancıda vermezmiş çünkü benim hiç belirtim yok .ne düşünüyorsunuz bunun için .doktorum böyle dediği için riske giremem ki sezeryan olursam haftaya olucam .
HicranKzn SevgiSungur böyle birşey dediği an sezaryeni kabul ederim. Ne bebeğimi ne kendimi sırf normal olsun diye riske atmam. Benimde hala kanala inmedi yarın belli olucak ama senin durumunda olursam kesinlikle kabul ederim 👍🏻
SevgiSungur Bende doktoruma güveniyorum buna rağmen bile yine bana bıraktı bana herşeyi anlattı .40 kadar beklesem o zaman sezeryan olsam dedim ona bile olur dedi sen karar ver dedi ama beklemem gibi haftaya olurum büyük ihtimalle zaten alttan muayene olduğumda bile bastım çığlığı ama korkulacak bişey değil bi anda girdiği için oldum öyle