Hilalibrahimkartalms16 Kızlar ben 30 haftalığım hamile kalmadan önce 50 kiloydum suanki kilom 65 sizce çok mu siz kaç kilo susuz
MDT Hilalibrahimkartalms16 canım seninki şuan çok değil gibi ama bundan sonra biraz dikkat etmen lazım sanki. Ben 62.7 ile hamile kaldım süreç içerisinde 57 ’ye kadar düştüm. 29+4 üm ve şuan 61 kiloyum. Velhasıl henüz. -1.7 kilodayım. 🤦🏻♀️
Bloggeranne_93 Hilalibrahimkartalms16 bende 59 la hamıle kaldım 24. Haftamdayım 4 kılo almısım hedefim 30. Haftaya kadar maksımum 7-8 kg insallah basarabılırım 😊
Semy Hilalibrahimkartalms16 ben 10+3 üm 62 kg ile hamile kaldım şimdi 59 a düştüm. Böyle başlarda verenler sonradan çok alır diyorlar. Hayır olsun 😅😅
tugbade Hilalibrahimkartalms16 1.71 boyundayım 61 ile hamile kaldım 73 kiloyum 33 haftalık olduk mutluyum 😬😬😬
Hilalibrahimkartalms16 MDT canım hiç 65 kilo göstermiyorum ama biliyomusun herkes öyle diyor senin yediğin nereye gidiyo burdan fotoğraf atılsa atarim ama
MDT Hilalibrahimkartalms16 boyun uzundur belki canım ya da kilon orantılı dağılıyordur bir yere yığılmıyordur.Her şeyden önce sağlık gelir sen ve bebeğin sağlıklı olun da kilo bir şekilde verilir
MDT Hilalibrahimkartalms16 ben de 1.63′üm normal zamanda ideal kilom bana göre 52. Ama hamilelik elbette normal bir zaman değil ☺️ Ben de doğuma kadar 65 üstüne çıkmak istemiyorum. Ama çıkarsam da bebek ve ben sağlıklıysak hiç kasmam kendimi. Doğumdan sonra elbet verilir.
Hilalibrahimkartalms16 tugbade vala hamileyim canım yicez yani illaki ama seninde gayet normal boyun varr🥰
tugbade Hilalibrahimkartalms16 Allahtan boyum var herkes 64 sanıyorum kilomu aman olsun be verilir bebeğim kilosu iyi olsun sağlıkla gelsin tek düşüncem o ilk zamanlar çok takıyordum sonra boşver dedim🌸🙏🏼😌 ama yiyorum yememezlik yapmıyorum dikkat ediyorum az az sık sık be çok su tüketiyorum 😬
GulcanDongel 14+0 haftalığım, 65le kaldım, daha yeni bi kilo aldım, 66yım😊 bakalım ilerleyen zamanlarda nolucak görücez 😊
Rusen96 Hilalibrahimkartalms16 40 ile hamile kalfim suan 11+5 haftaligim 43 kilo oldum hızlı aliyorum galiba
MDT Rusen96 40 kilo mu 😳 en son ne zaman 40 kilo olduğumu hatırlamıyorum. Belki de hiç olmamışımdır 😂🤷🏻♀️
Atan Hilalibrahimkartalms16 merhaba bende 29. Haftaligim toplamda 11 kilo almisim bugun doktora gittim kontrole 4 kilo fazlan var dedi normal dogum yapmak isteyen bir kisi doguma kadar toplamda 12 kiloyu gecmemesi gerekiyormus saglikli olan butmus
MDT Atan ama bunda hamile kaldığın kilonun da etkisi var diye biliyorum. Zayıf hamile kaldıysan 18-20 kiloya kadar yolu var.