Aysun YeldaAlanSert 26+2 yim bende nefes almakta zorlanıyorum biraz geceleri onun dışında skntımız yok çok şükür 🙏🏻
YeldaAlanSert 1PrensAnnesi benim de çok güzel gidiyo Allah’a şükür 😍😍 benim de minnak bir tatlış kızım olucak ☺☺☺
Secilylmaz Merhaba kızlar 🙋🏻 Bende 27+5 haftalik hamileyim. Bugun nefes alma sıkıntim başladi artik benimde. Birde size bi sorum olucak.. Kaç kilo aldiniz ve kaçinci haftanizdasiniz??
YeldaAlanSert Secilylmaz merhaba canım ben 25+5 teyim ve şuanda total de 7 kilo aldım çok mu bilmiyorum 🤷🏼♀️
YeldaAlanSert Mltmmrt889359 çorluda yaşıyorum canım ben maşallah Allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip eder inşallah ☺☺☺
KaanGzdeNurKanan Selamlar ilk hamileliğim benimde 25+1 🙂 su zamana kadar toplamda 6 kilo aldım... sol tarafımdan başka bir şekilde yatamadığım için sağ omzum çok ağrıyor. Onun dışında süperiz oğlumla 🙂)
YeldaAlanSert KaanGzdeNurKanan bende 7 kilo aldım 25+5 çok mu az mı bilemiyorum ama korkmaya başladım şu son aya kasar iyiydim geçen ayımızda 3 kilo birden aldık 😅😅😅
Secilylmaz YeldaAlanSert Ben 25. Haftadayken 9 kilo falan almıştım doktorum hızlı gidiyosun demisti😁😁 Ama doymuyorum ne yapayim🙈 Doktorum haftada 400 grami geçme dedi☺
Mltmmrt889359 YeldaAlanSert saol cnm bnm sende saglikli bisekilde allah kucagina almayi nasip etsin face instagram var mi