SeribanZiver 9+1 haftalık gebeyim bebeğimi hissetmem gerekiyor mu ben karnımda büyüme görüyorım ama bu normal göbeğim mi yoksa karnım mı büyüyor şimdi büyümez diyorlar anlamadım😂
Ilkayy SeribanZiver 14+4 üm daha bu hafta karnım çok az çıktı canım bebeği hissetmen için 20 Li. Haftalara yakın hissedersin
Melike SeribanZiver Daha çokk küçük 🤭 sadece karında şişkinlik oluyor ilk zamanlar. Hissetmek için erken biz ,16+4 üz daha tık yok 😂 Bazıları erken hissediyormuş ama bu kadar da değil tabi ki 🤷🏻♀️
lavininannesii SeribanZiver şimdiden ne göbeğinizin çıkması ne de bebeğinizin hareketlerini hissetmeniz mümkün değil aslında🤗 insan heyecanlanıyor olsun istiyor ama biraz daha beklemelisiniz🥰
1prens_annesii SeribanZiver 17 haftalıkken hissettim şuan 19+4🌸 o haftalarda karın çıkar mı bilemiyorum benimki 12 haftada çıkmaya başladı
havva365 Canım en erken 17haftada hissediyorsun 20haftalık hamileyim ben bile şimdi cok nadir hissediyorum
Minigimm0611 SeribanZiver Çok yolun var canım malesef ☺️Ben erken hissettim 15.haftamda pıt oıt atışlardı ama degisiyormuş ben cok zayıf oldugumdan olabilir öyle dediler.o şişkinlikte gazdır muhtemelen bazen şiş bazen iniktir o dönemler farkedersin sende onun içinde erken ☺️