2melekannesi_ Kızlar yoğurt içine pulbiber biraz limon sıktım normalde bu kür şeklinde 10 gün yapılıyor hamileler yapmasın yazmışlar ama ben bir seferlik yaptım şimdi midem bulanıyor bastırsın diye sonradan aklıma geldi zararlı olur mu acaba?
Meliissa__ 2melekannesi_ zararı yok ama pul biber acı olduğu için yemek borunuzu tetikler miğde yanması olur bu kür zayıflamak için birde o yönden zararlıdır
Lulemom Yoğurtta limon da zararlı değil de acı seni çok rahatsız eder. Baharatların hepsi aslında. Bi kere bişi olmaz bence. Ama bi daha yapma. En kötü miden bulanır yada yanar bence
2melekannesi_ Lulemom bende de alışkanlık baharatsız yiyemem yemekleri eşim de kızıyor bazen çok baharatlı yapıyorsun diye hatta biraz azaltmam lazım aslında sonradan acısı çıkmadan🙊🙊
2melekannesi_ Meliissa__ evet biliyorum zayıflama için kullanılıyor ben de boş boş yoğurt olmasın diye biraz ondan ekledim çok az ekledim zaten de inşallah bişey olmaz yaptıktan sonra farkettim ben de
Meliissa__ 2melekannesi_ yok birşey olmaz merak etme dediğim gibi miğde yanması yapar yoğurta şeker at öyle ye ben öyle yerim çok güzel okuyor
2melekannesi_ Meliissa__ ay içim rahatladı ya 🥺 ilk haftalarım bulantılar oluyor tuzlu yemeye çalışıyorum ama ileriki zamanlarda tatlıyla aram düzelince onu da deniyim inşallah 🤗🤗