Mom54544 Asyaayaz1 glnzem Ezoooezo123 Minikturtageliyor Bdsygmr 1anne-2bebek depsizoo Melike Nasıl geciyo zamanlar günler 18 +3 uz bizde benden onde olanlar neler bekliyor beni 😂😂semptomsuz hissiz hissiz takılıyoruz yüzde 80 lik kızımla 😊
Semy Bdsygmr hafiften belli olmaya başlıyor mu bu haftalarda karın? Ben ne zaman belli olacak diye sabırsızlanıp duruyorum😊
Melike Mom54544 Valla ben çok rahatım bir sıkıntım yok Şükür 🙏🏻 Sadece cinsiyetimizi öğrenemedik daha onun heyecanı var 🤭 çarşamba günü inşallah 🥰
Minikturtageliyor Mom54544 kaburga ağrısı, şiddetli hareketlilik, ayak şişliği, diş ağrısı 🤦🏻♀️ Şuanlık Tüm sorunlarım bu yönde
Ezoooezo123 Mom54544 Allaha şükür bende çok rahatım hiç sorunum yok çok acıkmaktan başka 🙈 bazen hamile olduğumu unutuyorum ☺️
Mom54544 Melike Aman kız biz öğrendikte noldu yüzdelik dilimi çaylak bı stajyerler le pipiye döndü 😂😂
Mom54544 1anne-2bebek Aynen ilk pür dikkat bekliyorum ne zaman tepki vercek 😊 16 da bı göbek deligimin üstünde pıt pıt oldu 2 kere bişey anlamadım hareketmiydi başka biseymiydi😊😊
1anne-2bebek Mom54544 nrmalde hissedilmez diyor doktorlar ama hisseden de olabılıyor. Hissetmiş olabılırsın☺️ git gide daha büyüyor guzelce hissedersin insallah 💖
Mom54544 Minikturtageliyor Tuzlu az tuket canım ödem yapmasın bol su içmeye çalış biraz da geçer inşallah bı an önce ya
Mom54544 Sonsuzmavi33 merhaba canım maşallah oralarda doğum çok sıkıntı ya yengem çok uğraştı doğurabilmek icin son careyi bekliyolar sezeryan için