Asya61 Günler yaklaştıkça korku sarıyor sağ Salim kucağına alabilecek miyim nasıl doğacak sağlık mı olacak vs. Kötü düşünceler sardı beynimi. Sizde durumlar nedir
Mdnyldz Asya61 Son 35 bende çok endişeliyim Doğurabilecek miyim sancilarimi karşılayabilecekmiyim iyi bi anne olabilecek miyim kafamda deli sorular
Gul25 Asya61 benimde son 28 ayni korkular bende de var ruyalarima giriyor bir turlu doguramiyorum 😅 cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum insallah kolay rahat bir dogum olur sizinde benimde🙏🏻
Gamzeee89 Asya61 bugun öğrendim doğum tarihimi son 39 gün 😀sezeryan olucak korku heyecan karişik duygular içindeyim
vasili21 Son 38 aynı korku, endişe ve telaşlar beni de sarmış durumda 😰 üstüne bide hala hazırlığım tam değil ve ailemden çok uzakta yalnızım 🥺 pandemi yüzünden gelme ihtimalleri de henüz çok düşük..
Kubrakuckk Asya61 Benimde son 21 korku heyecan acaba normal doğum mu olucak sezeryan mi olur diye düşünmekten rüyalarıma giriyor artık bir an önce sağ salim kucağıma almak istiyorum😬
tazeaane Asya61 son 35 de benim bende korkuyorum yavaş yavaş her an sancım olacakmış gibi geliyo ve çok ağırlaştım 🤦♀️
Miskokulum35 Asya61 son 30 🌺korku heyecan hepsi bir arada. Zaten uyku hiç başından beri yoktu şimdi dahada yok 😍