16Hatice yani sabah 4 de uyandim adet sancısı gibi ağrı vardı biraz uyudum sabah 8 de tekrar o ağrıyla kalktim hani adet olunca sırtımız çoğunlukla kasiklarimizda ağrı olur ya öyle ağrı sonra öğlen 12 de biraz şiddetlenmeye başladı iş yaptim temizlik süpürge silme nevresimler değiştirdim ama kahvalti edemiyorum oturunca ağrı bastırıyor beni hareket etmektde faydavar sonra akşam 8 e geliyodu baktım aşağı vuruyo iyice takip ettim sabah bi kaç saat sonra ağrılar vuruyordu akşam 8 den sonra baktim daha da sıdetli 10 daka da bur vuruyo aşağı hemen ılık düş aldim hazırlandım bi yarım saat. de dolandim odanin içinde tabi daha ağzıma lokma koymamışım ne kahvalti ne aksam yemeyi gitim hastaneye doktir dedi aaa doğumun başlamış ama bebek harekat etmiyor artik aç kalmisim dedi sen en son ne zaman yemek yedin dedim yemedim dedi eger yemek yemezsen güç toplayamazsın beni 15 daka hastanenin içinde yemek yemeye gönderdi dedi yoksa normal doğum yapamazsın bebek yok öyle çok şükür saat 10 buçuk 11 de doğum haneye gitim hemen doğuma aldilar 🙂😊😁