ozlemmsertt Kızlar magnezyum ilacını ne zaman içsem bagırsaklarım bozuluyor ve ishal oluyorum var mı böyle bir durumla karşılaşan?
Mirmirlokum ozlemmsertt magnezyumu toz halinde alıyorsanız yapıyo doktorunuzdan hapıyla devam etmek istediğinizi söyleyin 😊
Esen ozlemmsertt keşke bende olsam o kadar şiddetli hi kabızlık çekiyorum ki ama magnezyum bana hiç öyle bi etki yapmadi
Mnkse ozlemmsertt bende kullanmadım yan etki yaptı kırmızı kocaman kızarıklar sarfı vucudumu doktoruma söyledim direk kesti ilacı mutlaka doktoruna ilet değiştirsin
Glmsr Aynı ilacı kullanmaya yeni başladım bende daha önce kabızlık problemim vardı simdi düzeldi magzenyum fayda etti belkide 😄
ozlemmsertt Mirmirlokum doktoruma magnezyumun hapını istiyorum dedim magnezyumun hapı yok toz halinde dedi😵
Mirmirlokum ozlemmsertt banada ishale yatkınsan toz magnezyum vermim su kaybetme hapla devam edelim dedi doktorum bilemedim şimdi hapını içiyorum ben
Esen Mnkse yiyorum ya nasıl bi haldeyim anlatamam kayısı incir yiyorum z. Yag içiyorum banamisin demiyor olmadi bende bu magnezyumlardan istiyom doktora söyleyip madem öyle etkili